- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli yapıyor ama o canım bunu.kendi borç harç içinde olmasına rağmeneşim sürekli maaş aldığımda, hesap sorsa, gerçekten sinirim bozulurdu ,empati yapın nolur....hiç mi bir tanıdığınıza borç veremeyeceksiniz,bir yakınınıza fayda sağlamak için ödün vermeyeceksiniz...inanın para kazanmaya başladığınızda onu daha iyi anlayacaksınız!
yalnız konu sahibinin eşi bir sürü borçları olmasına rağmen, maddi durumu iyi olan ailesine her ay yüklü para gönderiyormuş. sorunların ana nedeni bu.eşim sürekli maaş aldığımda, hesap sorsa, gerçekten sinirim bozulurdu ,empati yapın nolur....hiç mi bir tanıdığınıza borç veremeyeceksiniz,bir yakınınıza fayda sağlamak için ödün vermeyeceksiniz...inanın para kazanmaya başladığınızda onu daha iyi anlayacaksınız!
Kazın ayağı belli yani. Ne diyeyim zor gerçekten. Benden sana tavsiye acıma. İhtiyaçlarını kısma. Ona inat yaptığını belli etme inat da yapma. Ama biyere yardım edebilecek mecali kalmasın. Ben yaptım sonunda anladı o yardımları benim dişimi sıkmam sayesinde yapabildiğimi. Gerisine de karışmaVar canım.bir değil binlerce kez huzursuzluk çıktı.2 yıldır evliyiz her ay arayıp istiyorlardı
Gayette halleri vakitleri yerinde.
Onlar yüzünden ben hep eşime baskı yaptım sonunda da eşim bu hale geldi :-(
Onlara harcamış büyük ihtimal
Bence en yararlı cevap bu olmuş, kesinlikle uygula B bebosssKazın ayağı belli yani. Ne diyeyim zor gerçekten. Benden sana tavsiye acıma. İhtiyaçlarını kısma. Ona inat yaptığını belli etme inat da yapma. Ama biyere yardım edebilecek mecali kalmasın. Ben yaptım sonunda anladı o yardımları benim dişimi sıkmam sayesinde yapabildiğimi. Gerisine de karışma
Anladım canım.ben de öyle yapacağım artık kısmicam hiç .bakalım varıyor mu farkınaKazın ayağı belli yani. Ne diyeyim zor gerçekten. Benden sana tavsiye acıma. İhtiyaçlarını kısma. Ona inat yaptığını belli etme inat da yapma. Ama biyere yardım edebilecek mecali kalmasın. Ben yaptım sonunda anladı o yardımları benim dişimi sıkmam sayesinde yapabildiğimi. Gerisine de karışma
Evet canım
Söyledim canım ama işte anlayanaslm buyukolasilikla ailesinden birine yada bir arkadasina verdi.siz surekli hesap sordugunuz icin sizden gizli olarak vermis.ama suc birazda sizde.yalniz soyle bisey var siz calismaya basladiginizda asla paranizi esinize vermeyin esinizin size vermedigi gibi.nereye ne harcanacaksa hesap kitap yapilir odenir.fakat sizin paranizida idare ederse iste o zaman firtina kopar.simdiden soyleyin maasimi almaya basladigimda hesap yapilir.kalan parami ben idare edicem diye bastan kesin ve net tavrinizi koyun.yoksa cok uzuleceksiniz.
Yani seni o kısmaya kalkar belki ozamanda bu benim ihtiyacım diyip cekiliver kenara. Valla tutumlu kadınları bu hale getirenler utansın.ben öyle kendimi sıka sıka. Yaz boyu tanesi5 teleye4 tshirt ile gecirince en son dedim yeter be. Gittim 600 tl ye alışveriş yaptım. Şok oldu tabi. E napayım hiç biseyim yoktu giyecek. 50 yaşında bunları giysem ne anlamı var dedim:)Anladım canım.ben de öyle yapacağım artık kısmicam hiç .bakalım varıyor mu farkına
Valla en iyisini yapmışsın.hakediyorlar :)Yani seni o kısmaya kalkar belki ozamanda bu benim ihtiyacım diyip cekiliver kenara. Valla tutumlu kadınları bu hale getirenler utansın.ben öyle kendimi sıka sıka. Yaz boyu tanesi5 teleye4 tshirt ile gecirince en son dedim yeter be. Gittim 600 tl ye alışveriş yaptım. Şok oldu tabi. E napayım hiç biseyim yoktu giyecek. 50 yaşında bunları giysem ne anlamı var dedim:)
Kazın ayağı belli yani. Ne diyeyim zor gerçekten. Benden sana tavsiye acıma. İhtiyaçlarını kısma. Ona inat yaptığını belli etme inat da yapma. Ama biyere yardım edebilecek mecali kalmasın. Ben yaptım sonunda anladı o yardımları benim dişimi sıkmam sayesinde yapabildiğimi. Gerisine de karışma
Öyle yapacağım.o madem bizi düşünmüyor ben de düşünmeyeceğimİşte bunu yap konu sahibi.Sözlerinin tesiri yok belli ki. Birde davranışla anlatmayı dene. Sende harca, üstüne başına al, başka yere dağıtacak para bulamazsın. Aynen bu arkadaşın dediği anlasınsenin dişini sıkmadığında bir kuruş biyere veremeyeceğini. Acıma da nasıl olsa o para çıkıyor bari sana harcansın.
bu şekilde harcama ayarını bilmeyene sorduğunda böğürmeye başlamaları rencide olmalarından değil saklamaya calıştıklarından.bende kesinlikle çok merak ederdim ve sorardım. ama erkekler çok rencide oluyor maddi konularda hesap sorulduğunda.
Ağzınıza sağlık. Bir de konu sahibi çalışacakmış da parasını eşine verecekmiş de paraya ne oldu diye hesap soramayacakmış. İyi vallah, kadın olarak çalışmayı bil(eminim hem evde hem işte tam kapasite çalışacaktır zamanı gelince) ama harcamaya gelince sen beceremezsin ben kocanım ben hesabını yaparım olacak. Ay çok sinirlendim yine böyle erkek geçinen tipi okuyunca. Kusura bakmayın siz den de alıntı yaptım, ama size tamamen katılıyorum.``sen kadisin burnunu erkek ise sokuyorsun diyor demek``, valla bu kafada bir adamla evlenirken bunlarin olacagini bilmeliydiniz. Sen kadinsin, eksik eteksin, otur evde sus cocuk dogur yemek yap ceneni kapat birseye karisma, o erkek alir satar alir verir harcar gezer yer icer hatta aldatir kandirir saklar dolandirir her halti yer sen kadinsin sus ceneni kapat.
Bu zihniyete tukureyim ben , onunde penis tasidigi icin kendini bir b..k zanneden kafaya tukureyim, kendini kadindan birsekilde ustun goren zihniyete tukureyim kadini bu sekilde ezen asagilayan hakir goren zihniyete tukureyim ben.
Sundan koca olsa ne olacak seni adam yerine koymayan birisi iste... Bagiracak cagiracak sokak oratasinda kufur edecek sende susup oturacaksin kadinsin ya mecbursun bir kere evlendin namus meselesi simdi bosanamazsin susacaksin mecbursun eh eve para getiren o susacaksin....
Evlilikte alınan mallar ortak ama boşanma aşamasından önce evi elden çıkarma riskim var, bu nedenle ortak tapu diye bişey çıkmış zaten.
Ben kocamdan harçlık alırken inan hiç utanmıyorum hiç zoruma gitmiyor, anneme babama hediye alacacağım zaman da birlikte seçiyoruz alıyoruz zaten. Böyle şeylerin kuralı olmaz her evlilik her ilişki farklı diye düşünüyorum ve bu konuda eşimle hiç bir sıkıntım şikayetim de yok