Şimdi efendim bizim soyumuz ta Osmanlı'ya dayanır, benim büyük büyük büyük dedem 1800'lü yıllarda Doğu ilinde toprak sahibisi olan birisi imiş, o vakitler bir iç kargaşa çıkmış, benim büyük büyük büyük dedem eşini, kundaktaki büyük büyük dedemi de alıp Marmara'ya göç etmiş, topraklarına el konulmuş, bildiğim kadarıyla şu an büyük büyük büyük dedemin toprakları üzerinde hükümet konağı var, çevreden de duyduğuma göre şimdilerde pekte değerliymiş oralar, ben gitsem çıkın burası benim desem olur değil mi? Olmadı çıkartana kadar bahçesine çadır kurarımBuda mı gol değil
Önüne gelen burası benim diyor memlekette zatenŞimdi efendim bizim soyumuz ta Osmanlı'ya dayanır, benim büyük büyük büyük dedem 1800'lü yıllarda Doğu ilinde toprak sahibisi olan birisi imiş, o vakitler bir iç kargaşa çıkmış, benim büyük büyük büyük dedem eşini, kundaktaki büyük büyük dedemi de alıp Marmara'ya göç etmiş, topraklarına el konulmuş, bildiğim kadarıyla şu an büyük büyük büyük dedemin toprakları üzerinde hükümet konağı var, çevreden de duyduğuma göre şimdilerde pekte değerliymiş oralar, ben gitsem çıkın burası benim desem olur değil mi? Olmadı çıkartana kadar bahçesine çadır kurarım
Çadırına beni çağırrr MuneŞimdi efendim bizim soyumuz ta Osmanlı'ya dayanır, benim büyük büyük büyük dedem 1800'lü yıllarda Doğu ilinde toprak sahibisi olan birisi imiş, o vakitler bir iç kargaşa çıkmış, benim büyük büyük büyük dedem eşini, kundaktaki büyük büyük dedemi de alıp Marmara'ya göç etmiş, topraklarına el konulmuş, bildiğim kadarıyla şu an büyük büyük büyük dedemin toprakları üzerinde hükümet konağı var, çevreden de duyduğuma göre şimdilerde pekte değerliymiş oralar, ben gitsem çıkın burası benim desem olur değil mi? Olmadı çıkartana kadar bahçesine çadır kurarım
Çadırı büyük tutayım o zaman :))) bizim bu mevzu da II. Abdülhamit dönemine tekabül ediyor şaka bir yana, ben çadır almaya gideyim en iyisi Sultan'a karşı ben, bende topraklarımı geri istiyorumÇadırına beni çağırrr Mune
İstersen kolcubaşın olurum seninnn
Bu kadın kim diye soran olursa
Eski bir tanıdık dersin Munee
ahahaahaha bu acaba hangi cariyeden gelen torun? Hep delerinden bahsediyor bi de ninesinden bahsetse yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?