Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok uzuldum canim.böyle zamanlarda teselli sözleri söylemek yada yazmak zordur.zaten bir isede yaramaz..
Allahim mekanini cennet etsin,sizlerede sabir versin..sevgiler..a.s.
ecelin ugramiyacagi hicbir insan yok canim,
eninde sonunda bir gün hepimize ugrayacak...
sadece, nerde, ne zaman ve nasil oldugunu bilmiyoruz...
ates en cok düstügü yeri yakar,
basin sagolsun, dedene de Allah rahmet eylesin...
takdiri ilahi canım allah günahlarını affetsin mekanını cennet eylesin sizlere de sabır versin bende dedimi çok severdim halada bazen rüyalrıma giriyor sabah kalkıp ruhu için çocuklara mahallaye bir şeyler yapıp dağıtıyorum ruhuna okuyorum okutuyorum böyle acımı hafiflettim ben sende ağlama ardından geceleri ruhu için oku yat rahat uyusun...
başınsağolsun canım.senı anlayabiliyorum bendeilk annemı ve sonra babamı çok genç yaşta kaybettim.çok zor günler yaşıyorumsevdiklerimizi kaybedince bu dünyanın ne kadar boş olduğunu anlıyoruz.ALLAH bizi bu dünyada sınıyor canım bende ailemi çok özlüyorum.acım yıne aynı acı.değişmiyor,silinmıyo yada unutulmuyor.insan yokluğu ise çok zor.ateş düştüğü yeri yakar.bol bol dua et canım..onlar bizden dua beklıyolar.ben hala onların benı biyerlerden gördüklerini inanıyorum.sesimi duyduklarına inanıyorum.hiçbir söz teselli etmez canım ama dua et Allahım hepimize sabır versin kolay değil bitanem senı çok iyi anlıyorum.kaybettıklerimiz herzaman bizimle yaşayacak.birgün bizde kavuşacağız onlara...:Saruboceq:
basin sagolsun canim...
allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun...
bende temmuz ayinda dedimi kaybettim ve suan neler hissettigini cok iyi anliyorum...