hımm,tmm sağolasın.Bende aç karnıma içemediğim için tok içiyorum doktorum bir sorun olmayacağını söylemişti.
Ben vitamin kullanmıyorum doktorum düzenli Beslen gerek yok dedi. Gynoferonu ise gece yatmadan aç karinla alamamı söyledi hem doktor hem eczacı. Emilimi daha iyi oluyormusherkese hayırlı,musmutlu günler arkadaşlar
dr um 3.ayım bitince Decavit ve gynoferon verdi.eczane kullanımı için sabah aç karna iç demişti ama içmemle çıkarmam bir oldu.5dk kalmadı ilaç miğdemde
dr u aradım oda gece yatarken iç dedi.o zaman ilacın aç yada tok kullanılması önemli değil mi onu anlayamadım ben?size nasıl kullanmanızı söylediler?
herkese teşekkürler..
ben ayrı ayrı denemedim,bi arkadaşımda demir ilacı açken alınınca daha etkili dr bana öyle önerdi demişti.gyno ferro yu sabah ac karına ıcıyorum decavıtı ıse gece yatarken ıcıyorum bende
yok canm demır ılacını sabah ac karına ıcıyorum hatta ıkı saat sut cay felan ıcılmıyor ılk ıctıgım zaman bulantı yaptı ama sonradan alıstım hıc yapmıyor.ben ayrı ayrı denemedim,bi arkadaşımda demir ilacı açken alınınca daha etkili dr bana öyle önerdi demişti.
afedersiniz demir ilacı peki kusma yaptımı kusturan decavit miymiş?
Decavit beni çok kusturdu. Mahvetti. Birak dedi dr. Biraktim.ben ayrı ayrı denemedim,bi arkadaşımda demir ilacı açken alınınca daha etkili dr bana öyle önerdi demişti.
afedersiniz demir ilacı peki kusma yaptımı kusturan decavit miymiş?
gece yatarken tok iç,ben öyle içtim kusturmadı.dr a sodum tabı dr dedi yatarken iç diyeDecavit beni çok kusturdu. Mahvetti. Birak dedi dr. Biraktim.