Decavit ve gynoferon kullananlar

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
herkese hayırlı,musmutlu günler arkadaşlar:emir_bebek:

dr um 3.ayım bitince Decavit ve gynoferon verdi.eczane kullanımı için sabah aç karna iç demişti ama içmemle çıkarmam bir oldu.5dk kalmadı ilaç miğdemdeo_O

dr u aradım oda gece yatarken iç dedi.o zaman ilacın aç yada tok kullanılması önemli değil mi onu anlayamadım ben?size nasıl kullanmanızı söylediler?

herkese teşekkürler..

Bende aç karnıma içemediğim için tok içiyorum doktorum bir sorun olmayacağını söylemişti.

hanımlar merhaba,
bende yaklaşık 20 gün önce kalp atışını duyamamız sebebiyle kürtaj oldum.ama hemen tekrar hamile kalmak istiyorum.
folik asite devam ediyorum.burda okuduklarımdan etkilenerek decavt pronatl de almaya başladım.decavit hamile kamaya yardımcı oluyor mu?bilginiz var mı?

Canım bana midem boş olsun demişti hem ebe hem doktorum. Ne zaman alacağın önemli değil diye.

gyno ferro yu sabah ac karına ıcıyorum decavıtı ıse gece yatarken ıcıyorum bende

Ben decavit kullanıyordum doktorum da eczacı da aç ya da tok farketmez günde bir istediğin zaman al dedi ama doktorum sadece beslenmenin yetersiz olduğunu düşünürsen miden çok bulanır da bişey yiyemezsen al dedi hem vitamin desteği yapar hem mide bulantını biraz azaltır dedi hergün almama gerek yokmuş.
Bu arada decavit kabız yapıyor bilginize

herkese hayırlı,musmutlu günler arkadaşlar:emir_bebek:

dr um 3.ayım bitince Decavit ve gynoferon verdi.eczane kullanımı için sabah aç karna iç demişti ama içmemle çıkarmam bir oldu.5dk kalmadı ilaç miğdemdeo_O

dr u aradım oda gece yatarken iç dedi.o zaman ilacın aç yada tok kullanılması önemli değil mi onu anlayamadım ben?size nasıl kullanmanızı söylediler?

herkese teşekkürler..
Ben vitamin kullanmıyorum doktorum düzenli Beslen gerek yok dedi. Gynoferonu ise gece yatmadan aç karinla alamamı söyledi hem doktor hem eczacı. Emilimi daha iyi oluyormus

gyno ferro yu sabah ac karına ıcıyorum decavıtı ıse gece yatarken ıcıyorum bende
ben ayrı ayrı denemedim,bi arkadaşımda demir ilacı açken alınınca daha etkili dr bana öyle önerdi demişti.
afedersiniz demir ilacı peki kusma yaptımı kusturan decavit miymiş?:oops:

ben ayrı ayrı denemedim,bi arkadaşımda demir ilacı açken alınınca daha etkili dr bana öyle önerdi demişti.
afedersiniz demir ilacı peki kusma yaptımı kusturan decavit miymiş?:oops:
yok canm demır ılacını sabah ac karına ıcıyorum hatta ıkı saat sut cay felan ıcılmıyor ılk ıctıgım zaman bulantı yaptı ama sonradan alıstım hıc yapmıyor.

Gynoferon ilacını bir aydır günde bir adet aç karnına olarak kullanıyordum. Bugün doktorum günde 2 e çıkarttı. Aranızda günde iki tablet kullanan var mı ?

merhaba arkadaşlar, ben vitaminleri mümkün mertebede tok içiyorum. sebebide aç karnına içip sonra birşeyler yediğimizde fazla kilo alımına sebep olduğunu söyledi eczacım. Doktorumda aç-tok farkın olmayacağını söyleyince tok aldım hep. Beslenmenizde bir sıkıntı yok ise mümkün mertebede tok alın ve 1-2 saat sonrasında ne çay ne de süt ürünlerinden hiçbirini kullanmayın ki ilaçların etkileri vücudunuza nakşetsin. Ben 35 haftalık hamileyim ve toplamda 9 kilo aldım, bunun da sebebi biraz vitaminleri böyle temkinli kullanmam. Öptüm hepinizi

Ben decavitin uzerine yazmislar oyle iciyorum yemekten hemen once aliniz diye.demir ilacininda ustunde yemekten 1 saat once yazuo ben yemegi yiyorum iki saat sonra iciyorm sonra 1 saat beklyorm oyle yemek yiyorum demir ilacini gece alirsam diye sordum reflu yapar dedi

X