DECAVİT Pronatal kullananlar bi bakar mısnız

Feralp

PRENS'im geliyor..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
1.232
518
38
Kızlar dün doktor bana Decavit hapla Gynoferon diye birşey daha verdi ikisini de kullandm fakat decaviti kulllandıktan sonra mide bulantısı ve kusma oldu bende ki hamileliğimn başından beri hiç kusmadım ben kullananlar bu normal mi sizce

DR BANADA AYNI İLAÇLARI VERDİ BİR SÜRE İKİSİNİDE KULLANDIM AMA DECAVİTİ BIRAKTIM SONRA DOĞAL YOLARDAN VİTAMİNLERİ ALMAYA ÇALIŞYIORM GYNEFERON SABAH AÇ KARNINA KULLANIYORUM KANIM DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN AMA ODA YİNE MİDE BULANTISI YAPIYOR MALESEF

Bana sağlık ocağımdaki doktorum verdi dün. Bugün ilk lez kullandım sabah kahvaltıdan önce içtim ama bulantı yapmadı. Mideniz hassastır belki.

ben başından beri decavit kullanıyorum + progestan, zaten gebeliğimdede hiç midem bulanmadığı gibi decavitte bulantı yapmadı cnm.. üstelik ilk 10-11 hafta hep kabızlıktan cektım ben ishalde yapmadı...
İçinde bir çok vitamin var doktorum folıc asıt bıle vermedı hepsını decavitten alabılırsın dedı..

Beni de etkiledi ama bulanti seklinde ...her zaman icmiyorum..demir ilacini icmiyorum
Arada iciyorum

ben başından beri decavit kullanıyorum + progestan, zaten gebeliğimdede hiç midem bulanmadığı gibi decavitte bulantı yapmadı cnm.. üstelik ilk 10-11 hafta hep kabızlıktan cektım ben ishalde yapmadı...
İçinde bir çok vitamin var doktorum folıc asıt bıle vermedı hepsını decavitten alabılırsın dedı..
bende hiç çekmedim ki bugne kadr bulantı kusma ilacı kullnadıktan sonra yapı bende de kullanmıycam yaa eşim bi dünya laf etti

Peki kızlar decavit derinizde kuruluk ve deri soyulmasi yapmadı mı bn de aşırı derecede mevcut

valla ben hiç içmiycemm kaç saattir kendime gelemedim karnıma kramplar giriyo hala
bende hiç çekmedim ki bugne kadr bulantı kusma ilacı kullnadıktan sonra yapı bende de kullanmıycam yaa eşim bi dünya laf etti

canım sakın doktoruna danısmadan bırakma en azından yerına baska bırsey versın. cunku folic ve demırı decavitten alıyorsun..

canım sakın doktoruna danısmadan bırakma en azından yerına baska bırsey versın. cunku folic ve demırı decavitten alıyorsun..
canım folik asit baştan beri kullanıyrdum zatn yeni bıraktım ki ben herşeyi yiyen dengeli beslenen bi insanım doktora muayeneye 3 hafta var daha ben bunu 3 hafta naısl kullncm cnm

canım folik asit baştan beri kullanıyrdum zatn yeni bıraktım ki ben herşeyi yiyen dengeli beslenen bi insanım doktora muayeneye 3 hafta var daha ben bunu 3 hafta naısl kullncm cnm

Arayacaksın doktoruu, bedava gitmiyorsun canım para veriyorsun bir zahmette sana bulantı yapmayan ilacı söylesin 3 hafta çekemezssin o bulantıyı günah .. ama ilaçtan alınan vitamin yemeklerden öyle kolay alınmıyor onun için ihmal etme w.up dan falan yaz yokmu cep telefonu doktorunun.. altı üztü 1 ilaç acı yazacak sana

Arayacaksın doktoruu, bedava gitmiyorsun canım para veriyorsun bir zahmette sana bulantı yapmayan ilacı söylesin 3 hafta çekemezssin o bulantıyı günah .. ama ilaçtan alınan vitamin yemeklerden öyle kolay alınmıyor onun için ihmal etme w.up dan falan yaz yokmu cep telefonu doktorunun.. altı üztü 1 ilaç acı yazacak sana
yok canım bu doktor devlet hastanesinde doktor nasıl ulaşcam ki

Tüm gebelik boyunca gebelerin vitamin hapları alması gereklidir!

Yanlış - Gebelikte bazı özel durumlar hariç düzenli vitamin kullanımına gerek yoktur. Düzenli beslenerek, gebelik dönemi boyunca ihtiyaç duyduğunuz vitaminlerin tümü alınabilir. Düzensiz beslenip vitamin ilaçlarına güvenmek yanlıştır. Ancak erken gebelik dönemindeki şiddetli bulantı ve kusmalarda ve ileri derecede beslenme yetersizliği gösteren gebelerde ise düzenli beslenme tavsiyelerine ek olarak vitamin tedavisi elbette verilmektedir.
bakınız hastanenin sayfasında yazan yazı demkki o kadar da gerekli değilmiş hem annelerimiz bizi vitamin ilacı kullanarak mı doğurdu bu düz mantıktan nefret ediyorum ama gerçekten doğru..

Back
X