bende hiç çekmedim ki bugne kadr bulantı kusma ilacı kullnadıktan sonra yapı bende de kullanmıycam yaa eşim bi dünya laf ettiben başından beri decavit kullanıyorum + progestan, zaten gebeliğimdede hiç midem bulanmadığı gibi decavitte bulantı yapmadı cnm.. üstelik ilk 10-11 hafta hep kabızlıktan cektım ben ishalde yapmadı...
İçinde bir çok vitamin var doktorum folıc asıt bıle vermedı hepsını decavitten alabılırsın dedı..
valla ben hiç içmiycemm kaç saattir kendime gelemedim karnıma kramplar giriyo halaBeni de etkiledi ama bulanti seklinde ...her zaman icmiyorum..demir ilacini icmiyorum
Arada iciyorum
Biraz dene canim...hemen yemekten sonra ic...evet oglen ben de ictim..karin agrim var..maalesefvalla ben hiç içmiycemm kaç saattir kendime gelemedim karnıma kramplar giriyo hala
hemen yemekten sonra içtim zatn ve bi ton fırça yedim eşimden de çok kötüyüm yaa denenecek gibideğilBiraz dene canim...hemen yemekten sonra ic...evet oglen ben de ictim..karin agrim var..maalesef
valla ben hiç içmiycemm kaç saattir kendime gelemedim karnıma kramplar giriyo hala
bende hiç çekmedim ki bugne kadr bulantı kusma ilacı kullnadıktan sonra yapı bende de kullanmıycam yaa eşim bi dünya laf etti
canım folik asit baştan beri kullanıyrdum zatn yeni bıraktım ki ben herşeyi yiyen dengeli beslenen bi insanım doktora muayeneye 3 hafta var daha ben bunu 3 hafta naısl kullncm cnmcanım sakın doktoruna danısmadan bırakma en azından yerına baska bırsey versın. cunku folic ve demırı decavitten alıyorsun..
canım folik asit baştan beri kullanıyrdum zatn yeni bıraktım ki ben herşeyi yiyen dengeli beslenen bi insanım doktora muayeneye 3 hafta var daha ben bunu 3 hafta naısl kullncm cnm
yok canım bu doktor devlet hastanesinde doktor nasıl ulaşcam kiArayacaksın doktoruu, bedava gitmiyorsun canım para veriyorsun bir zahmette sana bulantı yapmayan ilacı söylesin 3 hafta çekemezssin o bulantıyı günah .. ama ilaçtan alınan vitamin yemeklerden öyle kolay alınmıyor onun için ihmal etme w.up dan falan yaz yokmu cep telefonu doktorunun.. altı üztü 1 ilaç acı yazacak sana
ben bulantıya razıyım kusma ve kramplar çok fenaaBende 7. haftadan beri kullaniyorum bulanti yapmadi yapsa bile bebek icin icmelisin tok ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?