- 3 Haziran 2009
- 750
- 1
ben 13 yaşındayken bindirdim gülüm arabaya hem de tam arkadan...
en kötüsü de köy kahvesinin önündeyken:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 13 yaşındayken bindirdim gülüm arabaya hem de tam arkadan...
en kötüsü de köy kahvesinin önündeyken:roflol::roflol:
hep arabaya oluyo zaten olanlar birde benimle kazaya karışana :roflol::roflol:
sigorta şirketimin sahibi ve kaportacımla akraba olacaz nerdeyse :roflol:
yok artık sende terazimi bu hemen indi bindi yapcak,telefonda bişey yok elim kolum azıcık yüzüldü,küçükken hiçmi bisikletten düşmedik anne onun gibi bişey deseydin,seni görüncede yüzüne gülüverirsen bişeyim yok bak allah korudu diye bişey olmaz.güzel güzel vakit geçirirsiniz ana kız :1hug:
sigorta şirketi sana hayır dua ediyodur arkandan emin ol:roflol:
kıs sen hiç 60-70 le giden bisiklet gördün mü:jeyyar:
kıs sen hiç 60-70 le giden bisiklet gördün mü:jeyyar:
ama derinim de çarpmış bi yerlere
kıs sen hiç bisikletle düşmedinmi
yok valla canım düşmedim zaten ben pek sevmem bisiklet motor araba kullanmayı falan yani hiç öle bi hobim yok ben otururum eşim sürer:))
madem dünürünün motor seyahati teklifini kabul etmiyorsun o zaman ben alayım seni arabaya sırnaşık şey süper şoförümdür gamyoncuiremsu
yok canlarım biliyorum ikinizde usta şöförsünüz ama ben alim:tomato::tomato:
mrhb arkadaşlar sabahtan beri netteyim ve sadece bu konuyu okuyorum arkadaşlıklar, paylaşımlar çok hoşuma gitti bende aranıza katılmaya karar verdim bende 1 yıl 1 aylık evliyim 3-4 aydır bebek istioruz daha nasip olmadı önümde 2 ay var bebek için eşim 2 ay sonra askere gidicek öle işte bende paylaşmak istedim banada dua etmeyi unutmayın ...:Saruboceq:
mrhb arkadaşlar sabahtan beri netteyim ve sadece bu konuyu okuyorum arkadaşlıklar, paylaşımlar çok hoşuma gitti bende aranıza katılmaya karar verdim bende 1 yıl 1 aylık evliyim 3-4 aydır bebek istioruz daha nasip olmadı önümde 2 ay var bebek için eşim 2 ay sonra askere gidicek öle işte bende paylaşmak istedim banada dua etmeyi unutmayın ...:Saruboceq:
çok tşk ederim arkadaşlar bende sizler için çoooook dua edicem ya eşim inş. kısa dönem yapıcak bu 2 ay içinde hamile kalırsam eşimin dönünüşündede inş. doğum o yüzden istiorum canım:ecrin_bebek: