De gidi gebelik testi de...

yok artık sende terazimi bu hemen indi bindi yapcak,telefonda bişey yok elim kolum azıcık yüzüldü,küçükken hiçmi bisikletten düşmedik anne onun gibi bişey deseydin,seni görüncede yüzüne gülüverirsen bişeyim yok bak allah korudu diye bişey olmaz.güzel güzel vakit geçirirsiniz ana kız :1hug:

kıs sen hiç 60-70 le giden bisiklet gördün mü:jeyyar:

sigorta şirketi sana hayır dua ediyodur arkandan emin ol:roflol:

ediyordur tabi,bu senenin sonuna kadar yaptığım kazalarda çamura yatıp karşı tarafa yükletirsem suçu ocaktan itibaren hem %40 indirim verecekler hem 1 defa normal kaza 1 defa park halinde kazada kasgomu delmeyecekler kaydirigubbakcemile2
tabi karşı taraf ve sigorta şirketi ne dualar indiriyordur bana bilmiyorum artık :uhm:

kıs sen hiç 60-70 le giden bisiklet gördün mü:jeyyar:

ben sana ananın gönlünü ferahlatasın diye öyle söylersin diyorum sen ne diyorsun yaaaw,
hee de bacım anana 60-70 bastım asfaltı öptüm ağız burun yer değiştirdi diyede tavan yaptırıver şekerini allah korusun :mymeka:

yok valla canım düşmedim zaten ben pek sevmem bisiklet motor araba kullanmayı falan yani hiç öle bi hobim yok ben otururum eşim sürer:))

madem dünürünün motor seyahati teklifini kabul etmiyorsun o zaman ben alayım seni arabaya sırnaşık şey süper şoförümdür gamyoncuiremsu

selammm kızlar kimsecikler yok bugun burda:)) yogundum şimdi geldim bende ama ben gelene kadar kaçmışsınız

mrhb arkadaşlar sabahtan beri netteyim ve sadece bu konuyu okuyorum arkadaşlıklar, paylaşımlar çok hoşuma gitti bende aranıza katılmaya karar verdim bende 1 yıl 1 aylık evliyim 3-4 aydır bebek istioruz daha nasip olmadı önümde 2 ay var bebek için eşim 2 ay sonra askere gidicek öle işte bende paylaşmak istedim banada dua etmeyi unutmayın ...:Saruboceq:

mrhb arkadaşlar sabahtan beri netteyim ve sadece bu konuyu okuyorum arkadaşlıklar, paylaşımlar çok hoşuma gitti bende aranıza katılmaya karar verdim bende 1 yıl 1 aylık evliyim 3-4 aydır bebek istioruz daha nasip olmadı önümde 2 ay var bebek için eşim 2 ay sonra askere gidicek öle işte bende paylaşmak istedim banada dua etmeyi unutmayın ...:Saruboceq:

hoşgeldin aramıza canım.inşaallah seninde kucağınıda en erken sürede çocuk doldurur:Saruboceq:
ama sanki eşinin dönüşünü beklemen daha doğru olur gibi ne dersin:uhm:

hoşgeldin canım aramıza inş herşey gönlünce olur tatlım artık dularamızda sende varsın tatlım inş.

:Saruboceq:

Kıslaarrrr selamlar..ben bugün biraz yoğundum giremedim.

Buarada aramıza hoşgeldin berru..Bizlerde beklemedeyiz tatlım gördüğün, okuduğun gibi..çalışmalar son hızla devam bizde..umarım seninde bizlerinde en kısa zamanda hamiş haberlerini alırız burdan..:Saruboceq:

çok tşk ederim arkadaşlar bende sizler için çoooook dua edicem ya eşim inş. kısa dönem yapıcak bu 2 ay içinde hamile kalırsam eşimin dönünüşündede inş. doğum o yüzden istiorum canım:ecrin_bebek:

çok tşk ederim arkadaşlar bende sizler için çoooook dua edicem ya eşim inş. kısa dönem yapıcak bu 2 ay içinde hamile kalırsam eşimin dönünüşündede inş. doğum o yüzden istiorum canım:ecrin_bebek:

iyi dileklerin için sagol canım ama bu kadar sıkma kendini yani illa 2 ayda olack diye sitrese girme hakkımızda hayırlısı inş

X