- 5 Ocak 2009
- 2.733
- 10
6 senede biriktirdim ben bu hazineleri,yeni çıkardım dolaptan,hiç kullanılmamış gıcır gıcır :roflol:
Bizde az değiliz 4.senemize girdik haziranda ama olsun bilgi bilgidir dimi amaa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 senede biriktirdim ben bu hazineleri,yeni çıkardım dolaptan,hiç kullanılmamış gıcır gıcır :roflol:
arkadaşlarım bana müsade,hepinizi öpüyorum,akşam görüşürüz buralarda olursanız a.s.
arkadaşlarım bana müsade,hepinizi öpüyorum,akşam görüşürüz buralarda olursanız a.s.
anam,ben çok çömezim o zaman,daha 1 sene 2 ay olacakakannehir
El öpenlerin çok olsunnnn canuumm
oolldduuuuuu..küçülde cebime gir kızz..hemen de durumdan istifade haa..uyanık seniii..
buarada şekercim toprak olduğumuzu biliyom ama konuşma şeklinden muğlalı olduğunu tahmin ediyorum yanılıyommu kii..
Aahhh aydını da yazcaktım ama vazgeçtimmm..bilmişim yinede..egelilere karşı ayrı bi sempatim var doğal olarak o yüzden sordum hemşerim..
Neyse canım benim mesaide biter artık..iyi akşamlar diliyorum..öpüyorumm..Şeniz
anam,ben çok çömezim o zaman,daha 1 sene 2 ay olacakakannehir
ne sakıncası bacum 25 i doldurduk hayırlısıyla,sen de yaş kaç
kızlar bugün regl günüm hiç bi belirtim yok ne regl olcm gbi nede hamileyim gbi normalde regl olcgm zaman göğüslerm ağrırdı busefer oda yok sabah test yaptım çok net bi tek çizgiydiiii yaa off sizce erkenmi yoksa kesinmidr
canım çok saol yaa ölee merak ediyorumki anlatamam normalde benm 2 gün erken weya geç gelebilio zatenn yani dediğn gbi 5 gün sonra falan kesin sonç belli olrr benm tekk belirtm akıntm arttı...we her ay ağzmda yara çıkardı regl olcagm zaman bi kaç gün öncesnden yara çıkmadıı umutlanıorumm iştee kendimce:)))ama ben bu ay antibiyotk kullandmm belki ondan gecikebilrrr.senin hala olmadımı canmm reglinnn