Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derinlerdesin canım sen aldın mı msjımı,bi tane daha gönderecem,600 saniyeyi bekliyorum
günaydın kızlar
umutlanmayayım adet olaca diyorum ama gelmedi daha....
sabır,sabır,sabırrrr
günaydın kızlar
umutlanmayayım adet olaca diyorum ama gelmedi daha....
sabır,sabır,sabırrrr
günaydın canım ya canım bende umutlandım şimdi senin adına hadi hayırlısı canım
kızlarr adetler gelmemiş coksevindim inşallah gelmezz hadi bende gelir gelmez size bakıyorumheyecanla güzel haberlerinizi bekliyorum
herkese günaydıııınnnnnnnn,
bende de hala tık yok
herkese günaydıııınnnnnnnn,
bende de hala tık yok
ayy inş canım inş. Sen kendine dikkat et ama canım. bak bi arkadaşında öle olmuş.Hakkında hayırlısı canım
ayyy,inş canım....hamilesindir:Saruboceq:
ben adet olacam gibi ya,hayırlısı
derinlendesin inş sende güzel haberler verirsin bize gazeli ile beraber inanın kendim kadar sevinirim :dance:
Merhaba arkadaşlar bende daha adet olmadım bakalım hayırlısı..bende pek umutlanmak istemiyorum ama az da olsa bi umut var içimde işte..umarım hepimizin duaları kabul olur..:Saruboceq:
canım merhaba kaç gün geçti gülüm
canım ben 11 ağustosta regl olmuştum fakat benim her ay 1 hafta önce kadar gelir.yani normalde şimdiye kadar çoktan olmam gerekiyordu fakat halen tık yok..öle adet belirtiside yok..ama uzun zamandır kasık bölgemde şişlik,gerginlik,saplanma gibi sancı özellikle sol tarafıma var..bikaç güne kadarda vücut ısımda ateşim var gibi alev alev oluyodum ama şu aralar pek yok..göğüslerimde de sadece biraz dolgunluk var..ne bileyim kafam iyice karıştı..çokta umutlu değilim ama benim adetim hiç bi zaman bu kadar gecikmezdi..bakalım ayın 11 i bi olsun diyorum sonrasındada test le bakabilirim..