kısss ben kocama epeydir koşmadım...şimdi bankada koşsam ayıp olur mu ki:kedi:
şekerim seninki biraz ayıp olur heralde okadar kişinin içinde bence sen azıcık dur akşam koşarsın:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ya sağ taraf ya sol taraftan oluyo.böyle çok ince tatlı bi sızı oluyo bide akıntın olur o dönemde vücudunu dinle anlarsın canım
ya kıslar acıktım dışarının etindende nefret ediyom patsomu sülesem en azından patatesin çakması yoktur sadece yağı soru işareti ama açııııımmmmm
yok be hiç anlamıyorum bide benim akıntım normaldede çok oluyo ayırt edemiyorum
ya canım onu parmakla anlayanlarda var ellerini tertemiz yıka içerden bi parça akıntı al iki parmağınla (baş ve işaret)bak eğer uzuyosa yumurtlama dönemindir canım umarım anlatabilmişimdir
bende genelde patso yerim ama onun da yağı işde dışardan yemek zor yaa kiloda aldırıyo((
valla canım bende öle denemeye çalışıyorum her ay da çok şükür o akıntıyı görüyorum yada ben gördüğü zannediyoruım ama bebeiş yok((
evet canım ya sorma herzaman evdede hazırlıyamıyorum tencere taşımak zor eşim arabayla getiriyo bazen ama bazende sabah yapıyorum o zaman da getirmek zor oluyo
dükkanda kahvaltılık var ama canım istemiyo
hıım ilginç hiç öyle denemedim demek ondan tutmadı bidaha dikkat edeyim bakayım:uhm:
kıslar ayda kaç kere yumurtlanıyo bi keremi dahamı çok
1 kere tatlım yani ben öle biliyorum 1 kere oldugu için zaten tuturmak zor
şekerim seninki biraz ayıp olur heralde okadar kişinin içinde bence sen azıcık dur akşam koşarsın:1hug:
çıksınlar dışarı kısss...kaydirigubbakcemile