- 9 Ağustos 2009
- 2.611
- 110
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol gazilim ya bu ay niye böyle oldum anlamadım sürekli sol kasığımda ince bi sızı var sürekli yumurluyomuyum ya nedir bu 18. günüm bugün bütün hafta boyu böyleydim anlamadım...........
şu bal çörek otu işimi dengemi bozdu ne derin gelsede sorsam
sağol gazilim ya bu ay niye böyle oldum anlamadım sürekli sol kasığımda ince bi sızı var sürekli yumurluyomuyum ya nedir bu 18. günüm bugün bütün hafta boyu böyleydim anlamadım...........
şu bal çörek otu işimi dengemi bozdu ne derin gelsede sorsam
anam ben kolbastı oynasam migrenim tutar soldan soldan gelirler vallahi hele o kafa sallayıp duran rockçıları görünce bile beynim zonkluyoakannehir
sakın stres yapma cngemn
ne oldu bacım neye dellendin:1hug:
anam ben kolbastı oynasam migrenim tutar soldan soldan gelirler vallahi hele o kafa sallayıp duran rockçıları görünce bile beynim zonkluyoakannehir
sakın stres yapma cngemn
kaç günün var gülüm adetine.....benim 30 ekimmiş...unutuyom vallla...hazırlıksız yakalanmasam barimirmirmirmir
dünürüm seninde az kalmış hadi inş beraber patlatalım bombayııı
23 nisanda misket oynayacaklar ona gel kısss ozamanzemuszemus
ya daha var bugün 18. gün 10 gün falan var daha anlamadımki.............
inşaallah cngemn ama ne bileyim umudum yok
heralde aramızda en uzun benim adetime var 6 kasım daha çook var çok çalışmam lazım çook
eeeeeeeeee bide ara ara akıntı oluyo deli oluyom aha bak yine tatlı bi sancı oldu kocamamı koşsam hazır yukarda yatıyokenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin tam zamanın dünür sakın kaçırma bu günleri
durmak yok bgunden itibaren her gece çalışma var bugünden önce gün aşırı çalıştık ama şimdi her gün bide ben yumurtldığımı anlayamıyorum nasıl anlıycam hem insan bi ayda bi keremi yumurtluyoCADIARZU:uhm: