- 3 Haziran 2009
- 750
- 1
annem gel kıss sana bolca yaparım..iki kişisiniz nasıl olsa
geliyom gazilim sen davet edersinde gelmezmiyim hiç
manisa dediğin yer şuradan kaç saatlik yerki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annem gel kıss sana bolca yaparım..iki kişisiniz nasıl olsa
sıcakken yetişirsin bacım o zamana.sgeliyom gazilim sen davet edersinde gelmezmiyim hiç
manisa dediğin yer şuradan kaç saatlik yerki
ben kaçıyorum kızalr iyi geceler bu arada belim ağrımaya başladı sanırım adet olcam( ağlıcam yaaa
arkadaşlar slm ben dün sadece eğlence olsun azcık diye gebelik testi yaptım.açıkçası tek çizgi çıkacağından o kadar emindim ki.çünkü adetime bir hafta vardı hem de 4 aydır denedik olmadı ama bir baktım ilk yarm saatte ikinci çizgi silik çıktı.idrar testi örneklerine baktım benimkinden silik çıkanlar bile hamile çıkmış.ama ümitlenmek istemiyorum çünkü adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor,gazım da var,gurulduyor.bunlar adet belirtilerim,iki arada sıkıştım....
arkadaşlarım şimdi işe gidiyorum,mesajlarınızı bekliyeceğim,allah razı olsunopuyorumnanaktan
günaydın kızlaaar kimse yokmuopuyorumnanaktan
Günaydın berrucum erken kalkmışsın bugun
bu arada CUMANIZ MÜBAREK OLSUN kıslaaar birbirimize dua etmeyi unutmayalım
ya kızlar bişi sorcam ilişkide kayganlaştırıcı krem kullanmak bebek olmasına engelmi bence pek diil çünkü ilişki sırasında krem gidio zaten spermlerde direk içeri gidiyo acaba doğrumu CADIARZU