bende de köfte var bana da gelebilirsiniz
kız kaç gündür canım köfte istiyo yada karnıyarık yapcam ama evde yemek olunca yapamadım bi türlücokacimcoook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de köfte var bana da gelebilirsiniz
salatam corbam da var:)))
iyi iyi pilav oyalamaz seni daha bayağı burdasın o zamankaydirigubbakcemile2
ayy hepiniz gelin valla
akşam da irmik helvası yapmayı düşünüyordum çikolata soslu
hep beraber yeriz:))))))
ayy hepiniz gelin valla
akşam da irmik helvası yapmayı düşünüyordum çikolata soslu
hep beraber yeriz:))))))
kız çokca yaptıysan gelelim (ay bende nereye gitcemi ne yicemi bilemedim hee):sm_cool:
çok hamaratsınız valla...bizde tatlı lüks sınıfına giriyo...ayda yılda bi yaparım:roflol:
güldem eşim bayılır köfteye
ya bişi sorcam kızlar sizde benim gibimisiniz şu sucuk salam tarzı sakatatlar midemi kaldırıyo sevemedim hiç heleki şu satılan tekirdağ köfte bilmeme ne diye satılan şu hazır köfteler çok fena eşimde benim yüzümden yiyemiyo bunları ama evde olanı seviyorum tabi yaparımda sık sık ama sucuk salam sosis ıyyyyyy
güldem eşim bayılır köfteye
ya bişi sorcam kızlar sizde benim gibimisiniz şu sucuk salam tarzı sakatatlar midemi kaldırıyo sevemedim hiç heleki şu satılan tekirdağ köfte bilmeme ne diye satılan şu hazır köfteler çok fena eşimde benim yüzümden yiyemiyo bunları ama evde olanı seviyorum tabi yaparımda sık sık ama sucuk salam sosis ıyyyyyy
yok bende yapmıyorum normalde eşim çok seviyor hamur işi felan
yapmıyorum normalde bende kırk yılın başı:)))
çok yaptığım yemeği ngelin gelin ben misafir çok severim:))))
bu arada bu eşler bazen çok garip oluyor yaa....
ne isteyeceklerini şaşırıyorlar:)))
bi de aş ersek kimbilir daha neler yicez:sm_cool:
güldem mercimek çorbasımı yoksa bayılırrrrrrııııııııııııımmmmmmmmmmm