Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
internetten bakdım biraz bu testlere idrarla bide tükürükle olan varış pek bişey anlamadım senin bilgin varmı canım bu konuda hangisinden almayı düşünüyorsun marka olarak
Ya arkadaşlar benim adetime tam 1 hafta var şu an.ama ben genelde hep 1 hafta önce adet olurum hiç değişmez..sanki biraz beliritlerde var gibi..eşim şu an sürekli başımın etini yiyo illa test yapalım diye.yaa sizce alıp yapsakmı çıkarmıki daha şimdidenn..acil cvp larınızı bekliyorum arkadaşlar..:enbuyukkk:
Ya arkadaşlar benim adetime tam 1 hafta var şu an.ama ben genelde hep 1 hafta önce adet olurum hiç değişmez..sanki biraz beliritlerde var gibi..eşim şu an sürekli başımın etini yiyo illa test yapalım diye.yaa sizce alıp yapsakmı çıkarmıki daha şimdidenn..acil cvp larınızı bekliyorum arkadaşlar..:enbuyukkk:
off gazalim yaa bugun canım sıkkın görümce ikinci çocuguna hamile foktoraa gitmişler bir oğlu vardı bu da kızmış yani onlar adına sevindim ama içim biz cız etti ne bilim çok kötü oldum kıskandım sanırım(
neyse canım ben çıkıyorum yapacak tek şeyimiz dua etmek bol bol dua edelim insanların birbirine ettiği dua kabul olurmuş tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz inş biz ve issteye herkes benim çıkmam gerekiyo iyi akşamlar cümleten
yanlız başlık varya süper :teytey:
:lepi: