of of bir sürü şey yazmıştım sana internetin cinsliği yüzünden gitti hepiciği senağlama
dur bi daha yazmaya çalışayım senağlama
doğru biliyorsun canımcım,bende de öyle olur normalde ama bu ay azda olsa akıntım devam ediyor,aydan aya kişiden kişiye değişiyor sanırım.hamilelik olduğu ndada akıntı olurmuşama bazıları çok yoğun akıntısı olduğunu ve sonrasındada hamile olduğunu öğrendiğini söylerken bazılarında tam tersi olup hiç akıntısı olmadığını hatta kuruluk olduğunu sonrasında da hamile olduğunu öğrendiğini söylüyor.bazıları çok akıntısı olduğundan bahsedip sonrasında hamile olmadığını öğreniyor.üşütmedende kaynaklanabiliyormuş bazen ben o nedenle çok dikkat ederim kendime,evde mutlaka çift çorap ve ayılı pantifimle geziyorum (tavsiye ederim çok sıcak tutuyor) gece yatarkende mutlaka çrap veya patik giyerim çift battaniye örterim (abartmışım acık ama iyi oluyo sıcacık) :roflol:
bunlara rağmen benimde akıntı az az geliyor,benimki üşütme veya gebelik değildir muhtemelen gecikecem sinyalleri veriyor ama inşallah seninki hamileliğine işarettir :Saruboceq:
(ben yemeğe çıkıyorum gelince görüşürüz tatlım buralarda olursan) a.s.