- 3 Haziran 2009
- 750
- 1
günaydın kızlarr
günaydın canım nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarr
arkadaşlar lütfen bi yardımcı olurmusunuz????
günaydın canım hayırdır hangi konuda yardım istiyorsun?
günaydın benim adetim dün 2 gün gecikmişti fakat ara ara az kanamalar oldu..dün karnım ağrıyor diye ağrı kesici falan da içtim..fakat sabah kalktığımda aynıydı...bugün de azar azar kanamlar oldu..yerleşme kanaması olabilirmi..eğer öyleyse ne kadar sürmeli bu kanamalr?bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim...
günaydın kızlar
canım onunla ilgili konu başlıkları vardı, benim bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması dedikleri lekenme şeklinde 1-2 gün süren bişeymiş,birde üstüne görme dedikleri var hamile olmana rağmen regl olman,onda da kanama normal olduğu zamandan daha az geliyormuş ve daha kısa sürüyormuş,mesela 5-6 gün sürüyorsa reglin 2-3 gün daha az kanamalı sürüp bitiyormuş.istersen hamileleik belirtilerinde konu başlıklarına bak orada var bu konularla ilgili topikler
günaydın canım nasılsın?
teşekkür ederim canım çok sağol verdiğin bilgiler için...
iii şekerim sen nasılsın
ölüyorum yorgunluktan dün halı yıkadık bugünde taşıncağım evi temizliycem yarın kayınvaldemler gelcek offf offf çok işim var yaaamafoldumben
yaa kıslar bişi sorcam adetten nekadar önce akıntı kesiliyor yada herkese göre değişiyomu nasıl oluyor
gelelim hepberaber yardıma 1 günde bitiriz evvel allah bütün işleri :hulya:
yaa kıslar bişi sorcam adetten nekadar önce akıntı kesiliyor yada herkese göre değişiyomu nasıl oluyor
ooyy canım çok mu yorulmuş Allah kolaylık nasip etsin canım ya akıntı kişiye görede değilde anşamıyorum bende bunu bazı ay mesela ovolosyondan sonra kesiliyo bazense ise adet olana kadar devam ediyo bende anlam veremiyorum bende ama öle işde canım hani bunu hamilelik belirtisi olarak diyolar ama bence değişiyo o ay öle olunuyo bu hamilelik belirtisi oluyo canım senin günün yaklaşdı dimi hadi bakalım müfdeli haberi almamıza az kaldı inş.