Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ama yaaa,niye kimse olmuyo öğleden sonraaa:gitme:
merhaba canım benim,nasılsın? Kaç gündür görüşemiyoruz[/Q
ben hep burdayımda gelen giden olmuyo birasdan halı yıkıcas offf yaaa okadar çok işim varki ve evde her yer heryerde-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ya ama yaaa,niye kimse olmuyo öğleden sonraaa:gitme:
ben hep burdayımda gelen giden olmuyo birasdan halı yıkıcas offf yaaa okadar çok işim varki ve evde her yer heryerde-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ayy canım benim kolay gelsin sana yakında olsak gelir yardım ederdim
merhaba canım benim,nasılsın? Kaç gündür görüşemiyoruz
ayy canım benim kolay gelsin sana yakında olsak gelir yardım ederdim
ay canım sölemen yeter sen dua et yeter :Saruboceq:
kolay gelsin gülüm,benim adet sekme yapmazsa 13ü fıstık
derinim canım nerelerdesin yaaa neler yapıyon bakalım kıss içimden bi ses bu ay senin müjdeli haberler vereceğini sölüyo hadi hayırlısı bakalım dünürümde geçdi sanırım 3 gözüm açıldı:))
kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan varmı gelişmeler.........
ya şekerler benim dünür bayadır yok ortada nolduki niye girmiyoCADIARZU
kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan varmı gelişmeler.........
iyiyim bitanem napayım çok yoğunum bugünlerde,bi hevesle gireyim bizim kızlar napıyomuş bi bakayım diyorum pat birisi geliyo hemen kapatmak zorunda kalıyorum :çok üzgünüm: sen neler yapıyorsun canım.inşallah gülüm hepberaber verelim müjdeli haberlerimiz birbirimize.benim içimede bu ayıda pas gecekmişim gibi doğuyor ama allahın işine belli olmaz senin dünürden sana bulaşmış olabilir belkim bu münetcimlik işi :roflol:
burdayım fıstıkopuyorumnanaktan
bebiş olması için uğraşıyom...............
bakalım ilaçlara ve kürlere başladık artık bekleyecez gamyoncuiremsu
burdayım fıstıkopuyorumnanaktan
bebiş olması için uğraşıyom...............
bakalım ilaçlara ve kürlere başladık artık bekleyecez gamyoncuiremsu
hoşgeldin nazcım nasılsın canım sende ne var yok bizde bi gelişme yok canım aynı