sende nasıl canım biz iyiyz şükür keyiflerde iyi çok şükr
saol canım bende çok şükür iyiyim arada karnım ağrıyo okadar adet yaklaştı yaaa:tomato:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende nasıl canım biz iyiyz şükür keyiflerde iyi çok şükr
saol canım bende çok şükür iyiyim arada karnım ağrıyo okadar adet yaklaştı yaaa:tomato:
haşgeldin dünür nasılsın
hoşbuldum canım dünürüm..
nasılsına.s.
neden bizden başka kimse yok:çok üzgünüm:
kaçgündür kimse gelmiyo dünürüm nerde bu millet sier yok naz yok bennu olurdu bugun oda yok senle ben kaldık dünürümmm
inş gelirler kuzucum....
olsun sen varsın ya:teselli:
dünürüm benim merak eddim canım yaa neden girmiyolar önemli bişey olmasın da
ben de çok merak ettim canım...
sier en son 4ünde girmiş...kötü bişey olmasın da...sağ salim gelsinler buluşalım yinea.s
iNŞ. belkide zamanları yokdur gelirler inş en kısa zamanda ee dünürüm neler yapıyon bakalım
napıyım gülüm yaa,bu sıralar okul işleri çok yoğun...çocuklara sene sonunda şiir dinletisi hazırlatacam onunla uğraşıyorum güzel olacak nasipse... özel davetlimsinyerimseniben
ayy inş canım keşke imkan olsada gelsek görüşebilsek belli mi olur gelirim belkim:lepi:
günaydın kıslar opuyorumnanaktan gece 2 de girdim ama kimse yoktu beni bu aralar unutun olamıcam malesef ya dün akşam komşuya gittim gelincede gümüşlükleri boşalttım cam eşyaları sardım biraz kanepe örtüleri küçük kilimleri falan yıkadım bugünde gardolabı toparlıcam yemek yapıcam öğleden sonrada halı yıkıcas eşimle öle işte kıslar çok çalışmam lasım çoooook:hulya:
günaydın kızlar
günaydın,hoşgeldin nasılsın?
hoşbulduk cnm saol iyiyim sen nasılsın