Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızllaarrrr rahim filmi çekenlerin topiğine baktım ve korktum o ne ya.güldecim bayılanlar varmış insanın korkmayacağı varsada korkuyor sen ne durumdasın
orada alınması gerekiyor gazilicim
orada hemen alıp vakit kaybetmeden bakmaları gerekiyor yoksa
spremin incelenmesinde bazı kayıplar yaşanıyormuş
yani orada hemen veriyorsun onlarda hemen bakıyorlar ertesi gün sonuçlar çıkıyor
bu arada normal labarotuarda yaptırmak yerine özel hastanede yaptırın derim ben
valla gazilicim orası senin ikna kabiliyetini konuşturma sanatını icra etmene kalıyor:))
özelde de oraya gidip yaptırıyorsun değişen bir şey yok ki:))
kıslar benim adetim ayın beşine dayanamayıp yarın sabah test yapacağım dua edin baana kıslar inşallah hamileyimdir isteyen herkese rabbim versin.
kıslar benim adetim ayın beşine dayanamayıp yarın sabah test yapacağım dua edin baana kıslar inşallah hamileyimdir isteyen herkese rabbim versin.
gazili09 insallah hamilesindir cnm
cok fazla orta sayfaları okumadım ama sende bır yıldan fazla evlısın galıba benım gıbı
ben de senın gıbı 3-4 aydır bebek ıstıorum ve olmadı dra gıttım kan testı muayne falan oldum hersey normal dedı bı sene beklıcez dedı ama ben hemen ıstıyorum
allah ısteyenlere versın ınsallah
sende insallah hamılesındır ve darısıda bısım basımısa cnm :))
bakın kızlar eşlerinize kendinizi en ii anlatıp bunları yaptırmanın yolu tatlı dil..
eşlerimiz bizden tatlı dille bir şey isteyince ne kadar hoşumuza gidiyor
bizlerde böyle yapacağız
mesele bu testleri yaptırması için onlara
"bak bu ikimizin de meselesi,çocuğumuz olmuyorsa bu tek taraftan kaynaklanacak diye bir kaide de yok
bend e rahatsız olabilirim sende,önemli olan kendimizdeki sorunları öğrenebilmek ve gerekn neyse onu yapmak,"deyin