- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
ewt şekerim yaaa bende ona bakıyorum her hafta isliyorum çok komik:roflol:
aa ben bu hafta keşf ettim :tomato:
ama çok komiiikkk:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewt şekerim yaaa bende ona bakıyorum her hafta isliyorum çok komik:roflol:
ya aynen yaa bende melekler korusuna baktım bitince kanal d yi açıp buraya girdim ya ewt çok heycanlı bitti en çokta o eylül yılanı esinin hamile olduğunu duyunca morslandıya en çok ona sevindim ohhh dedim:tomato:
sengözlerimebaksanab yakaladın valla .nasılsın?
yaa kızlar sağ kasığım acayip batıyor:sinifsinif:
yumurtluyo olmayasın bacımm:jeyyar:
iyidir cnm ama erken uykum geldi yaa gözlerim kapanıyo:))
aslında bende yavaş yavaş gitsem uykuya iyi olacak,vaktini geçirdim gözler cam gibi oluyor uyu uyuyabilirsen artık
allah seni aman düşünme boşver sen çalışmanı aksatma gerisi allahtankıs 1 haftadır bi sağ bi sol ama en çok sağ bi insan ayda kaç kere yumurtuluyo tavukları geçtim vallakötükedihüso
aslında bende yavaş yavaş gitsem uykuya iyi olacak,vaktini geçirdim gözler cam gibi oluyor uyu uyuyabilirsen artık
yaa yarın tatil diilmi uyursunuzklava:
iyi geceler hatunlar görüşmek üzere kib
yarın okulda tatil evde iş vakti fıstığım, malum ev temizlenecek çamaşır,ütü bir sürü iş beni bekliyor
tm tm yaaa hadi iii geceler :dilcikar:
amanda hemen kızarmış :1hug:
kızma canımın içi napalım biz çalışan hatunların kaderi hafta içi hiç bişey yapamıyorum hafta sonuda mecburen tam teşeküllü bir temizlik yapıyorum
tm tm şekerim ben şansımı denedim sadece
görüşürüz tatlım,kendine iyi bak,iyi geceler,yarın fırsat buldukça girmeye çalışırım nöbette olursan yine görüşürüz canım öpüyorum a.s.