- 15 Kasım 2007
- 392
- 42
yakın mı size deniz yürüyerek gidebiliyomusun:çok üzgünüm:
Evet canım, gidiyorum. çok yakın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakın mı size deniz yürüyerek gidebiliyomusun:çok üzgünüm:
Aylardır hamile kalamadım testler yapıldı filmler çekildi her şey normal ama ilk testte fsh yüksek çıktı 16 gibi ikinci testte hormonlarım düşük çıktı stresten değişipduruyor filmde kanallar acık oldugu için aşılama yapalım dedi doktor.Heyecanlıyım ama aşılamada yaptıramıyorum regl yok ortada.
Evet canım, gidiyorum. çok yakın.
işte hep bu stres alt üst ediyo kadının hormonlarını keşke serbest bırakabilsek duygularımızı mevsimsel dönüşlerde etkileyebiliyor ilaç kullandın mı hiç?
ya gazilim ben atlamışım cngmn yi :kedi:
ne güzeeel işte,beni evlatlık al:roflol:
arkadaslar bugün adet günüm veya dündü, ama gelmedi, ve ben ikinci tesi yaptim, ikinci cizgi silik cikdi, cok heyecanlandim, sizce hamilemiyim ben? ilktesi pazartesi yapmisdim ve cooook coook silikdi ama simdiki de silik ama belirgin...
arkadaslar bugün adet günüm veya dündü, ama gelmedi, ve ben ikinci tesi yaptim, ikinci cizgi silik cikdi, cok heyecanlandim, sizce hamilemiyim ben? ilktesi pazartesi yapmisdim ve cooook coook silikdi ama simdiki de silik ama belirgin...
Hayır ilaç kullanmadım önce ilaç falan verseler dahamı iyiydi acaba hemen aşılamayla başladılar.
Alırım tabi:)))
Hayır ilaç kullanmadım önce ilaç falan verseler dahamı iyiydi acaba hemen aşılamayla başladılar.
Evet canim oda yaptirdi hemde 2 kere onun normal cikti. benimde hormonlar degisiyor surekli heralde ondan olmuyor ilk tahlilimde fsh 16 cikti ikincide dusuk cikti.3 aydirda reglim sasirdi.
Gazili bu cocuk olayini kafaya taktigimdan beri deniz falan hic bir sey iyi gelmiyor bana.