Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ailesi en son beni aradığında eşim yatalak durumdayken allah çocuk vermesin sana demişti şimdi mutlu olsunlar çok kötüyüm kızlar
neyse kızlar bu yanlış topik oldu dolmuşum kusura bakmayınsenağlama[/
güselim ne kusuru yaa hem niye yanlış topik olsun kiii biz hep yanındayıs nolur üzülme Allah beterinden saklasın
ama ben onlara inat doğuracaaaammmmm:jeyyar:
ama ben onlara inat doğuracaaaammmmm:jeyyar:
bence neyap biliyonmu doğurunca gösterme onlara sevdirmeklava:
hakediyolar anacım:mymeka:
ya ewt ya hakediyolar varya taa ben burdan sinir oldum hee:mymeka:
bence neyap biliyonmu doğurunca gösterme onlara sevdirmeklava:
anacım onlarda görmek istemez ki zatenkaydirigubbakcemile3
ama olur ya isterlersede :mymeka:
ayyy bizim eşimle mutluyuz ya ama bu duruma geleceğimiz belliydi çünkü kayınvalidem kardeşleriyle görüşmez kayınpederimde kendi kardeşleriyle görüşmez bizimde kaderimiz buymuş yani kopuk bi ailesi var ilk tanıştığımızda ikiside kendilerini haklı anlatıp kardeşlerini suçluyolardı ama evlendikten sonra gördüm ki ben merkeziyetçi insanlarmış
ayyy ikiz daha iyi olur bi kız bi erkek olsun benımkı sonradan olursa benım kızda olsa erkekte olsa ona göre bi izdivaç yaparız evlatlarımızı, bide tüp bebkte çoğul gebelk şansı çok oluyo bildiğim kadarıylazemuszemus
ya dünürcüm kardeş neysede evlat bu ama özel diilse neden size karşı böyleler
kısss hemen kendine yonttun uyanııık:roflol:
he vallaha kız dünür dünür olma şansımız artar ya bide bu tüp bebeğin çoğul gebelik tarafı vardı di mi:hulya:
ee napayım şekerim ya ikimizinde aynı cinsiyette olsa dünür olmamız uzuycak ama ikiz olur hele hele bi kız bi erkek olursa ooooo tam olur:jeyyar: