- 3 Haziran 2009
- 750
- 1
canım allah yardımcımız olsun ..inşallah hemen olur ben iyi bilirim beklemesi çok zor
amin inşallah hepimizin öyle olur :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım allah yardımcımız olsun ..inşallah hemen olur ben iyi bilirim beklemesi çok zor
Canımm benimmm biliyorum yazarsınız valla..sizin kadar çok yönlü, espirili, zeki ve bi okadarda tatlı bayanlardan çıkmazmı hiç konular...
hoşbulduk teşekkür ederim cnm sende hoşgeldinnŞeniz
hepinizi repledimm güle güle kullanın canlarım:kedi:
Sağol canım..bu topiğe girdiğin için pişman olmayacaksın..çünkü burası sıkıntılı dertli bi okadarda vesveseli topiklere benzemez tatlım..sende tanıyacaksın ve eminim memnun olacaksın..
Şahsen bazen ben başka topiklerede bakayım diyorum ama resmen kaçıyorum hiç sarmıyo..hele o hemilelik belirtilerinin diğer topikleri valla insanı stres topu haline getirir oralar..insan hamile değilse bile hamile oluyo oralarda kaydirigubbakcemile3 aman amannn..
bende özledim seni, sizleri, hepinizi canım benim Şeniz
anlayışlı arkadaşlarım benim hemen bilirlermiş halimi :1hug:
hoşgeldin nasılsın?
hepinizi repledimm güle güle kullanın canlarım:kedi:
şeker dillerini yirim senin...opuyorumnanaktanzemuszemus
canımcım cahillik olcek ama replemek ne demek:1shok:
Sağol canım..bu topiğe girdiğin için pişman olmayacaksın..çünkü burası sıkıntılı dertli bi okadarda vesveseli topiklere benzemez tatlım..sende tanıyacaksın ve eminim memnun olacaksın..
Şahsen bazen ben başka topiklerede bakayım diyorum ama resmen kaçıyorum hiç sarmıyo..hele o hemilelik belirtilerinin diğer topikleri valla insanı stres topu haline getirir oralar..insan hamile değilse bile hamile oluyo oralarda kaydirigubbakcemile3 aman amannn..
En büyük bizim topikkk başka büyük yokkk..
Gazicim iyikide açmışın burayı valaa allah senden razı olsun şeker yerimseniben
En büyük bizim topikkk başka büyük yokkk..
Gazicim iyikide açmışın burayı valaa allah senden razı olsun şeker yerimseniben
amin bencede iyikide açmışsın Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol: allah iyiliğini versin senin
yaaa kıslaaaaaaaaaaar accık yavaş yaa yetişemiyom valla 10-15 sayfa olmuş hızlı hızlı okuycam diye gözlerim şaşı oldu heesositososito hoşgeldiniz baculaaaar ÖLÜMÜNE GANGAYIIIIIK:içelim:
yaaa kıslaaaaaaaaaaar accık yavaş yaa yetişemiyom valla 10-15 sayfa olmuş hızlı hızlı okuycam diye gözlerim şaşı oldu heesositososito hoşgeldiniz baculaaaar ÖLÜMÜNE GANGAYIIIIIK:içelim: