Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim göz altı morluklarım var ddf nin kremini önerdiler ama biraz pahalı ve alsammı diye düşünüyorum sürekli kapatıcı sürmeden olmuyo.kullanan varsa yazsın bi zahmet:26:
Sevgili beybifeys sitede yeniyim, yorumları yeni yeni okuyorum. Bu yüzden geç bir cevap olacak ama cevaplamadan geçmek istemedim. Ben aslında Janson Beckett kullanıcısıyım. Ancak DDF'in göz altı morlukları için yaptığı ürün Erase Eye Gel'ini de kullanıyorum. Morluklar tamamen geçmedi ama oldukça azaldı. Ben henüz 1 tüp kullandım ama devam etmeyi düşünüyorum. DDF'in ürünlerini de oldukça başarılı buldum. Janson Beckett yanında DDF'in de bazı ürünlerini kullanmayı düşünüyorum.
ddf'in ürünlerinin çok iyi olduğunu biliyorum ama göz altı için denemedim. argan yağı diyorlar ama göz altına yağ sürmek orda yağ bezesi çıkartacağı için (genellikle öyle oluyormuş) ben cesaret edip süremedim. yves rocher 'ın yeni bi ürünü çıktı, yeşil, onu kullanıyorum ama oda bildiğin palyaçoya çeviriyor insanı, onun için düzenli kullanmadım :)))
ddf'in yararlı olacağına eminim, birde dr. murad'ın ürünleri işe yarıyormuş çok :)