Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar DDF in ürünlerinden memnunmusunuz? yardımcı olurmusunuz?:1rolleyes:
Arkadaşlar ben de bugün aldım ürünü eczaneden hep vichy'nin normaderm gece kremini kullanırdım. Ordaki bayan cildime baktı cildin kuru ve biraz yağlı dedi. Yer yer güneş lekeleri oluşmaya başlamış, gözeneklerin de biraz belli oluyor falan dedi işte. Cildinde çok sorun yok ama vichy yerine bu ürünü tavsiye ederim dedi. Kafamda soru işareti olmasına rağmen (çünkü hem fiyatı fazla hem de çevremde hiç kullanan yoktu) dayanamadım aldım. İlk kez kullandım eve gelince ilk kullanmaya göre çok memnunum. Cildim kadifemsi bir yapıya geldi, nemlendiriciyi sürünce öyle parlaklık, yapış yapış bir durum olmadı. Ben yüz yıkama köpüğü, maske, nemlendirici, güneş kremini aldım hepsi 350 TL tuttu ama ürünler büyük ve az kullanıyorsunuz 1 yıl gider dedi görevli gerçekten de gider. Sadece nemlendiricin 2-3 aya bitebilir dedi.
1 hafta kullandıktan sonra tekrar yazarım arkadaşlar umarım sorunsuz kullanabilirim.
benimde gözeneklerim hafifde olsa genişledi.
nemlendiricisini aldım bi de maske ve temizleyicisini istiyorum.
sen aldığın ürünleri yazarmısın bana.
Yüz yıkama köpüğünün üzerinde Blemish Foamıng cleanser yazıyor maskenin üzerinde sulfur therapeutıc mask yazıyor güneş kremini aldım ama daha kullanmayacağım havalar biraz daha ısınsın öyle kullanırım dedim. Nemlendiriciyi zaten almışsın. Eğer maddi durumunu etkilemezse maskesini kesin al derim önce haftada bir yapıyorsun bir aydan sonra ikiye çıkarıyormuşsun.
gözeneklerim için maske yi istiyorum zaten.
eczanedeki bayan da bana sizn temizleyicinizi önermişti.
ama karar veremedim ben sivilceye yatkın bi cildim var ve şu an sivilcem de var .
sivilcelerimi geçirirmi acaba
aslında sivilcem yok ama hastalanacağım için burnumda kocaman birtane çıkmıştı eczenye gittiğim gün :) üç gün oldu kullanmaya başlayalı ve sivilce kurudu. yani onu geçirdi hatta eczanedeki bayan üç gün boyunca maskeyi sadece sivilcenin üzerine sür yat üç dört günde sivilce geçer dedi. yapmadım maskeyi normal birkere kullandım gene de kuruttu. Sen eczanedeki görevliye sorarsın gerekirse öyle yaparsın. hiçbir sorun yok şimdilik sivilce falan çıkarmadı, arttırmadı bakalım bir haftaya tam etkisini gösterir sanırım şimdilik memnunum bir aksilik çıkmadı. bu arada temizleyicisi de çok güzel eskiden tonik kullanırdım bu ürünü alınca kullanmıyorum artık, köpük yetiyor temizleniyor ve pürüzsüz mat yapıyor. Yağlandırmıyor yani merak etme.