Cilt Bakımı Ürünleri DDF dermokozmetik ürünlerini kullananlar memnun mu?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
şimdilerde gözçevresini kullanıyorum 115lira verdim ;ama helal olsun morluklarım o kadar hafifledi ki çöküklüm yerli yerınde o'na zaten çözüm yok spf 15faktör koruma içeriyor perfumsüz tamamen dogal doktoların reçesinde ilaç diye yazdıgı bir marka daha ne olsun

arkadaşlar DDF in ürünlerinden memnunmusunuz? yardımcı olurmusunuz?:1rolleyes:

canım sana urun kullanıcısı deyilde 20 yıllık dermokozmetik bilgimle yardımcı olabilirim her hangi bir firmaya bağlı deyilim eczanede dermokozmetik sorumlusu ve estetisyen olarak çalışıyorum müşteri dönüşlerini sana istersen urun gurubuna göre yazabilirim:CüvCüv:

dermo 35 sen tecrubelısın ozaman bu urunun dff bu gunes kremını nasıl bukuyrsun gercekten organık cılde zararı yokmu bıldıklerını paylasırsan sevınırızzz canım

ddf düneş koruyucu gerçekten organic ve aynı urunu bebeklerde bile kullanabilirsiniz 1organıc adında guneş koruyucusuvar sadece kuru cilde olur,1de enhancıng adlı hafif renkli yağlı cilde uygun koruyucusuvar cilde göre alın ve koruyucular güneşteyseniz şehir içi dahil her 3 saatte1 sürülmeli 3 saat korur ayrıca güneş koruyucuları açıldıktan sonra 1 yıl içinde bitmediyse 1 yıldan sonra bozulmaz amaaa koruma faktörü yani koruyuculuğu düşer ve bu bütün markalar için geçerlidir

ben de nemlendiricisini kullanıyorum.cildim karma burun bölgem yağlı.
gerçekten güvenerek kullanabilrimiyiz ddf i.içinde kimysal yoğunluğu azdır diye düşünüyorum.umarım değer

dermo 35 ben yeni okudum ağustos ayında yazdıklarını :) aslında bana müşteri dönüşlerini yazarsan çok mutlu olurum.ayrıca ben ultra-lite oil free moisturizing nemlendiricisini kullanıyorum.iyimidir?

kulandığım ürünleinden çok memnunum.özellikle nemlendircisi çok güzel yağsız ve parfümsüz.
güneş kremide aynı şekilde .tavsiye ederim

arkadaşlar bu ürünün lekeli ciltler için yıkama jeli ve leke açıcı kremi için ne dersiniz
kullanan var mı bu ürünleri
lekelerle başım dertte

Arkadaşlar ben de bugün aldım ürünü eczaneden hep vichy'nin normaderm gece kremini kullanırdım. Ordaki bayan cildime baktı cildin kuru ve biraz yağlı dedi. Yer yer güneş lekeleri oluşmaya başlamış, gözeneklerin de biraz belli oluyor falan dedi işte. Cildinde çok sorun yok ama vichy yerine bu ürünü tavsiye ederim dedi. Kafamda soru işareti olmasına rağmen (çünkü hem fiyatı fazla hem de çevremde hiç kullanan yoktu) dayanamadım aldım. ılk kez kullandım eve gelince ilk kullanmaya göre çok memnunum. Cildim kadifemsi bir yapıya geldi, nemlendiriciyi sürünce öyle parlaklık, yapış yapış bir durum olmadı. Ben yüz yıkama köpüğü, maske, nemlendirici, güneş kremini aldım hepsi 350 TL tuttu ama ürünler büyük ve az kullanıyorsunuz 1 yıl gider dedi görevli gerçekten de gider. Sadece nemlendiricin 2-3 aya bitebilir dedi.
1 hafta kullandıktan sonra tekrar yazarım arkadaşlar umarım sorunsuz kullanabilirim.

Arkadaşlar ben de bugün aldım ürünü eczaneden hep vichy'nin normaderm gece kremini kullanırdım. Ordaki bayan cildime baktı cildin kuru ve biraz yağlı dedi. Yer yer güneş lekeleri oluşmaya başlamış, gözeneklerin de biraz belli oluyor falan dedi işte. Cildinde çok sorun yok ama vichy yerine bu ürünü tavsiye ederim dedi. Kafamda soru işareti olmasına rağmen (çünkü hem fiyatı fazla hem de çevremde hiç kullanan yoktu) dayanamadım aldım. İlk kez kullandım eve gelince ilk kullanmaya göre çok memnunum. Cildim kadifemsi bir yapıya geldi, nemlendiriciyi sürünce öyle parlaklık, yapış yapış bir durum olmadı. Ben yüz yıkama köpüğü, maske, nemlendirici, güneş kremini aldım hepsi 350 TL tuttu ama ürünler büyük ve az kullanıyorsunuz 1 yıl gider dedi görevli gerçekten de gider. Sadece nemlendiricin 2-3 aya bitebilir dedi.
1 hafta kullandıktan sonra tekrar yazarım arkadaşlar umarım sorunsuz kullanabilirim.

benimde gözeneklerim hafifde olsa genişledi.
nemlendiricisini aldım bi de maske ve temizleyicisini istiyorum.
sen aldığın ürünleri yazarmısın bana.

benimde gözeneklerim hafifde olsa genişledi.
nemlendiricisini aldım bi de maske ve temizleyicisini istiyorum.
sen aldığın ürünleri yazarmısın bana.

Yüz yıkama köpüğünün üzerinde Blemish Foamıng cleanser yazıyor maskenin üzerinde sulfur therapeutıc mask yazıyor güneş kremini aldım ama daha kullanmayacağım havalar biraz daha ısınsın öyle kullanırım dedim. Nemlendiriciyi zaten almışsın. Eğer maddi durumunu etkilemezse maskesini kesin al derim önce haftada bir yapıyorsun bir aydan sonra ikiye çıkarıyormuşsun.

Yüz yıkama köpüğünün üzerinde Blemish Foamıng cleanser yazıyor maskenin üzerinde sulfur therapeutıc mask yazıyor güneş kremini aldım ama daha kullanmayacağım havalar biraz daha ısınsın öyle kullanırım dedim. Nemlendiriciyi zaten almışsın. Eğer maddi durumunu etkilemezse maskesini kesin al derim önce haftada bir yapıyorsun bir aydan sonra ikiye çıkarıyormuşsun.

gözeneklerim için maske yi istiyorum zaten.
eczanedeki bayan da bana sizn temizleyicinizi önermişti.
ama karar veremedim ben sivilceye yatkın bi cildim var ve şu an sivilcem de var .
sivilcelerimi geçirirmi acaba

gözeneklerim için maske yi istiyorum zaten.
eczanedeki bayan da bana sizn temizleyicinizi önermişti.
ama karar veremedim ben sivilceye yatkın bi cildim var ve şu an sivilcem de var .
sivilcelerimi geçirirmi acaba

aslında sivilcem yok ama hastalanacağım için burnumda kocaman birtane çıkmıştı eczenye gittiğim gün :) üç gün oldu kullanmaya başlayalı ve sivilce kurudu. yani onu geçirdi hatta eczanedeki bayan üç gün boyunca maskeyi sadece sivilcenin üzerine sür yat üç dört günde sivilce geçer dedi. yapmadım maskeyi normal birkere kullandım gene de kuruttu. Sen eczanedeki görevliye sorarsın gerekirse öyle yaparsın. hiçbir sorun yok şimdilik sivilce falan çıkarmadı, arttırmadı bakalım bir haftaya tam etkisini gösterir sanırım şimdilik memnunum bir aksilik çıkmadı. bu arada temizleyicisi de çok güzel eskiden tonik kullanırdım bu ürünü alınca kullanmıyorum artık, köpük yetiyor temizleniyor ve pürüzsüz mat yapıyor. Yağlandırmıyor yani merak etme.

aslında sivilcem yok ama hastalanacağım için burnumda kocaman birtane çıkmıştı eczenye gittiğim gün :) üç gün oldu kullanmaya başlayalı ve sivilce kurudu. yani onu geçirdi hatta eczanedeki bayan üç gün boyunca maskeyi sadece sivilcenin üzerine sür yat üç dört günde sivilce geçer dedi. yapmadım maskeyi normal birkere kullandım gene de kuruttu. Sen eczanedeki görevliye sorarsın gerekirse öyle yaparsın. hiçbir sorun yok şimdilik sivilce falan çıkarmadı, arttırmadı bakalım bir haftaya tam etkisini gösterir sanırım şimdilik memnunum bir aksilik çıkmadı. bu arada temizleyicisi de çok güzel eskiden tonik kullanırdım bu ürünü alınca kullanmıyorum artık, köpük yetiyor temizleniyor ve pürüzsüz mat yapıyor. Yağlandırmıyor yani merak etme.

teşekkür ederin canım...
almayı düşünüyodum zaten şimdi tam verdim kararımı alacam

ne demek canım inş sende de aynı etkileri gösterir eğer yüzümde ters bir etki yaparsa yazarım ama yapsaydı şimdiye ortaya çıkardı verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum hiç pişman olmadım

Back
X