• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

days ın colours uyku seti

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
66
kızlar kayınvalıdem bana nısan ıcın uyku setı alıcakta ben days ın coloursta bı model begendım. kalıtesı ve kullanısı nasıldır. kullanan arkadaslar yardımcı olabılırse sevınırım

$DC4770.jpg model bu

Uyku setini bilemiyorum ama bir nevresim takımı alırken days ın coloursun bir takımına bakmıştım.Diğer ürün daha uygun diye onu aldım ama arada ki kumaş farkı kesinlikle belliydi.Çok kaliteli duruyordu.Ki ben bu markayla ilgili bir şikayet duymadım.​

Uyku setini bilemiyorum ama bir nevresim takımı alırken days ın coloursun bir takımına bakmıştım.Diğer ürün daha uygun diye onu aldım ama arada ki kumaş farkı kesinlikle belliydi.Çok kaliteli duruyordu.Ki ben bu markayla ilgili bir şikayet duymadım.​

bende bugune kadar duymamıstım ama bı kısı kafamı karıstırdı o yuzden danısmak ıstedım sızlere fıkrın ıcın cok saol

kızlar kayınvalıdem bana nısan ıcın uyku setı alıcakta ben days ın coloursta bı model begendım. kalıtesı ve kullanısı nasıldır. kullanan arkadaslar yardımcı olabılırse sevınırım

iş yerinden gecen yaz evlenen bi arkadasım kullanıyor gecenlerde o anlatmıstı aynı markadan koyu renk nevresim almıs eşi terledikce koyu renk tenine soluyormus :1: bi kac kes yıkamak zorunda kalmıs şimdi durum nedir bilmiyorum ama koyu renklerde böyle seyler olabilir die düşünüyorum..

iş yerinden gecen yaz evlenen bi arkadasım kullanıyor gecenlerde o anlatmıstı aynı markadan koyu renk nevresim almıs eşi terledikce koyu renk tenine soluyormus :1: bi kac kes yıkamak zorunda kalmıs şimdi durum nedir bilmiyorum ama koyu renklerde böyle seyler olabilir die düşünüyorum..

artık aldım tatlım bakalım sansıma nasıl cıkarsa:))

days in colors ın ürünleri en az taç kadar kaliteli ve kullanışlı
bizde nevresim takımları var ne rengi soldu ve ne de yıprandı :nazar:
yaklaşık 3 sene oldu alalı hala gül gibi kullanıyoruz.
Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

days in colors ın ürünleri en az taç kadar kaliteli ve kullanışlı
bizde nevresim takımları var ne rengi soldu ve ne de yıprandı :nazar:
yaklaşık 3 sene oldu alalı hala gül gibi kullanıyoruz.
Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

cok tesekkur ederım cnm içim rahatladı valla kımseden ses cıkmayınca almıstım

Benimde temmuzda düğünüm var bütün nevresim takımlarım uyku setlerım hepsini days coloursdan aldım.Çok araştırdım kullananlar genelde memnunlar.

bende hernes le aldıgım desen arasında kararsız kalmıstım senın dedıgın desenı herkezde gormeye baslayınca bu desende karar kıldım:))

$DC4770.jpg

bende çeyizime bunun aynısından aldım cnm fuşyası da güzeldi ama bu daha güzel geldi hem pamuk saten çok hoş bence kullanışlıdır diye düşünüyorum
güzel günlerde kullan :71:

bende çeyizime bunun aynısından aldım cnm fuşyası da güzeldi ama bu daha güzel geldi hem pamuk saten çok hoş bence kullanışlıdır diye düşünüyorum
güzel günlerde kullan :71:

amin canım ıkımızde guzel gunlerde kullanırız ınsallah

Back