days in colours marka ürün kullananlar yardım lütfen...

gong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
191
0
96
Ankara
kızlar days in colours'tan bir çok nevresim seti beğendim. ancak nette bir araştırma yapayım dedim bir sürü şikayet gördüm. mesela:

DAYS IN COLOURS Nevresimin Rengi Attı! Kayseri'de bir tekstil mağazasında örgü battaniye takımı beğendim. Eşim 14 Şubat hediyesi olarak almış. Bugüne kadar doğum yapınca kullanmak için açmadım. Nevresim takımını bir kez serdim ve bir hafta sonra kullanma talimatına göre tek başına makineye attım. Nevresimin rengi solmuş ve ara ara renk açılmaları olmuş.

Deterjan artığı sandım bir kez daha durulama yaptım ama nafile. Rengi atmış. Battaniyeyi yıkayınca neler olacak bilmiyorum. Parama mı yanayım, beğenip alınan takıma mı? Mağdur olmak istemiyorum yetkililerden yardım bekliyorum. Değişimini yapın. 11 mayıs 2011

DAYS IN COLOURS Aldığım Ürünün Renkleri Soldu! Yaklaşık 9 ay önce aldığımız saten uyku setimizin yorganını kuru temizlemeye gönderdik. Ancak yetkililer küçük bir yerinde temizleme işlemi yaptıklarını ancak; renginde solma olduğunu söyleyip işleme devam edilemeyeceğini, eğer devam edilirse renklerin birbirine karışacağını beyan ettiler. Bunun üzerine yaklaşık 4 ay önce uyku setini aracı firmayla merkezine gönderdik.

Renginde solma yok, denilerek geri gönderildi. Defalarca telefon açıp zaten temizleme işlemine tabi tutulamadığını rengin karıştığını söylememize rağmen ve sorunun giderileceğini söylemelerine rağmen aradan 4 ay geçtiği halde bir sonuç elde edemedik. Zaten ürünün yorgan dışındaki parçalarda da colourmatik deterjanla yıkamamıza rağmen renkte solma ve deformasyon oluşmuştur. En kısa sürede ürün değişimi yapılmadığı takdirde tüketici hakları mahkemesine başvuracağımızı buradan belirtiyoruz.14 nisan 2011

DAYS IN COLOURS İlk Yıkamada Rengi Soldu! Pratikev.com aracılığıyla almış olduğum days in colours çift kişilik kapitoneli nevresim takımının daha ilk yıkamada rengi soldu. Durumu days in colours'un internet sitesinden kendilerine ilettim ancak ne arayan oldu ne de soran. 30 mart 2011

kullananların böyle şikayetleri var mı merak ettim. vazgeçmek üzereyim tavsiyeniz var mı?

Aaaaaaaaa bende hep days ın colourdan almak istiyordum hatta beğendiklerimde vardı...
Nasıl oluyor böle bir şey hayret doğrusu..

canım şikayet ettikleri bi site var duymuşsundur, ordan aldım. taç a bakıyordum az evvel onunda renginde atma oldu diyenler var ama buna nazaran daha az. bilemedim ben de. :95:

canım şikayet ettikleri bi site var duymuşsundur, ordan aldım. Taç a bakıyordum az evvel onunda renginde atma oldu diyenler var ama buna nazaran daha az. Bilemedim ben de. :95:

hepsi için geçerli oluyor bu durum .tamamen şans işi canım.

hepsi için geçerli oluyor bu durum .tamamen şans işi canım.

haklısın canım. o kadar çok şikayet var ki hemen bütün markalara var. ama mesela bernardo dan alışveriş yaptım dün diye ona baktım, şikayetlere dönmüşler aşağıda notları var hep. sevindim. days in colours çok seçenek sunuyor memnun kalanlar yok mu ki cesaret edip alsak. acaba eski olanlar mı soluyor? mesela 2 yıl önce alınıp yeni kullanılmaya başlananlar gibi.

Bende bugün battaniye aldım DAYS IN COLOURS'tan.. Ablamda yıllardır evinde nevresimleri kullanıyor.. Her marka için bir sürü şikayet olabiliyor internette. Ben sorun yaşayacağını düşünmüyorum canım...

inşallah yaşamazsın canım. ablan memnun yani. o zaman bir memnuniyetimiz var şuan.

bernardo çok güzel şeyler var ama gereğinden fazla pahalı annem aldırmıyor ordan bana yemek takımı sen ne aldın canım?
Hemen geri dönüş yapmaları güzel.sorunun cevapsız kalmıyor en azından...
Ay blmemki bende hep taçtan aldımm hç aklıma gelmemişti şikayet bölümüne bakmak ama onun içinde söylentiler var malesef.

arkadaşım mağazamızda bu ürünleri satıyoruz ve bunlar firma garantili pamuklu süper ürünler...solma falan varsa gidip satıcıya söylersin onlar firmayla görüşür tabi yıkama talimatı da çok önemli...ama yani ben de kullanıyorum bu markayı hiç şüpen olmasın derim( sattığım için söylemiorum)

canım bernardo dan yemek takımı(795)- çatal bıçak seti sandıklı(695)- fisler düdüklü tencere (399)- 4 adet tence(211)- çaydanlık(58) - 3 tane cezve(33)(korkmaz üretiyomuş)- 12 tane fincan(70) = toplam 1670 e aldım hepsini. yemek takımının modeli sitesinde yok. karesinin modeli var onu ekleyim.

hepsi için söylenti var canım site şikayetten kaynıyor. ama genelde dönmüşler hep.

Son düzenleme:

çok sevindim etti 2 memnuniyet. özellikle jaquard saten nevresimlerine bayıldım.

çk iyiye almışsın benm beğendiğim 2 milyardı.o yzden anne aldırmadı bana.
Ama rengarenk ürünleri çk güzel baj-haratlklar felan.

çk iyiye almışsın benm beğendiğim 2 milyardı.o yzden anne aldırmadı bana.
Ama rengarenk ürünleri çk güzel baj-haratlklar felan.

evet canım uygun oldu baya. benim en beğendiğim modeli 4.250 lira. ama uygun modeller gelmiş 695 e de var hatta. inşallah gönlüne göre olan olur tatlikis. alacaklar bitmeyecek gibi.

çok sevindim etti 2 memnuniyet. özellikle jaquard saten nevresimlerine bayıldım.

alacağın mağaza iyi kaliteli bi yer olsun canım bazı esnaf malını değiştirmekten geri iade almaktan kaçınıyor

evet canım uygun oldu baya. benim en beğendiğim modeli 4.250 lira. ama uygun modeller gelmiş 695 e de var hatta. inşallah gönlüne göre olan olur tatlikis. alacaklar bitmeyecek gibi.

o kadarına gerek yok canım ya sonuçta bir tek yemek takımı ile bitmiyor..
kırılınca bişeye benzemiyor..
inşallah hepimizinn ...nelern var ?

o kadarına gerek yok canım ya sonuçta bir tek yemek takımı ile bitmiyor..
kırılınca bişeye benzemiyor..
inşallah hepimizinn ...nelern var ?

o saydıklarım dışında hiç bişeyim yok. o kadar gözümde büyüyor ki o yüzden dedim bitmeyecek gibi diye, ama tamamlamaya yaklaşmışım gibi bi ifade olmuş. nerdeeee....
temmuz sonuna kadar vaktim var bakalım inşallah canım ya.

bende çeyizime pike takımı aldım days in color. bi sorun olacağını zannetmiyorum. inşş olmazz

temmuzda düğün sanırım..rabbim yardım eder canım sıkma kendini...
annemde konuştumda annem borcamlarını felan alalım ,ıvır,zıvır daha fazla ve baya para bitiren şeyler dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…