days doktor gebelik testi

Bu test beni yanılttı, bunu yaptım 5 dakika sonunda negatif çıktı, ertesi gün başka marka bir test yaptım pozitif gördüm. Başka marka bir test dene ya da direkt kan ver.

Bu test beni yanılttı, bunu yaptım 5 dakika sonunda negatif çıktı, ertesi gün başka marka bir test yaptım pozitif gördüm. Başka marka bir test dene ya da direkt kan ver.
benide yanılttı sanırım bende çift çizgi çıktı eczaneye gittim express marka verdi oda yanlışmış ama oda negatif

ama sonradan o bozukluk düzeldi bildiğiniz bembeyaz bi hal aldı
Tamam işte bozuk testte de kuruduktan sonra ekrani belli bir süre sonra düzeliyor emin değilseniz kan testi verin direk o yüzden. benim de kullandığım testlerde bozuk olunca önce boya dağılmış gibi olup sonrasinda bembeyaz duzeldigi oluyordu çünkü ordan biliyorum bende

test sonucum 10 dkya cıkar heralde

Days doctor tamamen fiyasko bir test. Sürekli hayal kırıklığı yaşatıyor. Benim başıma da geldi maalesef. 10 lu almıştım 3 tanesi yanlış test sonucu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…