Bu kadar pembelikle yanlışlık olamaz diye düşünüyorumkızlar yanlış olabilir mi
ama hep yanlış diye çok yorum yazmışlar başka bi test mi bulsam nöbetci eczaneden direkt kan mı versemmmBu kadar pembelikle yanlışlık olamaz diye düşünüyorum
Hangi.marka test bu baya pembe çizgi gri falan olsa neyse diycemdeama hep yanlış diye çok yorum yazmışlar başka bi test mi bulsam nöbetci eczaneden direkt kan mı versemmm
days doktor çoğu kişi yanlış diyoHangi.marka test bu baya pembe çizgi gri falan olsa neyse diycemde
Ama bu baya pembe bence kan verme durumunuz varsa verin derim reglinize ne kadar vardays doktor çoğu kişi yanlış diyo
daha 6 gün var aslında ama bazen daha erken geliyorAma bu baya pembe bence kan verme durumunuz varsa verin derim reglinize ne kadar var
Yumurtamaniz erken olmuş olabilir o zamandaha 6 gün var aslında ama bazen daha erken geliyor
buda ilk yaptıgım testti 8 gün varkendaha 6 gün var aslında ama bazen daha erken geliyor
yeni test aldım yaptım negaftiffYumurtamaniz erken olmuş olabilir o zaman
Yine yanılttı o zaman bu test ama bence batın geçmesini bekleyin…yeni test aldım yaptım negaftiff
şaka gibi bir testYine yanılttı o zaman bu test ama bence batın geçmesini bekleyin…
atabilir misinizyeni test aldım yaptım negaftiff
Evet normalde istisnalar dışında yanlış çıkar bir kurban da benim :)) benim silik çıkmıştı ama rengi grydi ve tabi gebelik değildi . Ama sizin maşAllah pembe görünüyor inşAllah dogrubir gebeliktirama hep yanlış diye çok yorum yazmışlar başka bi test mi bulsam nöbetci eczaneden direkt kan mı versemmm
yok yine test yaptım ben çıkmadı bu testte o kadar şaşkınım kiEvet normalde istisnalar dışında yanlış çıkar bir kurban da benim :)) benim silik çıkmıştı ama rengi grydi ve tabi gebelik değildi . Ama sizin maşAllah pembe görünüyor inşAllah dogrubir gebeliktirsağlıkla ilerlesin inşallah
atabilir misiniz
valla bunu negatif görünce tüm hevesim kaçtı canım yabu bozuk olabilir canım keske kaset alsaydınız siz de gebelik var diye düsünüyorum