E sizde gidip en güvenilmez 2 markayı seçmişsinizMerhaba kızlar, adetim bugün tam 4 gün geçti. Ne gelen var ne giden. Belirtileri taşıdığım için ve bebek istediğim için de hamile olduğuma inanmıştım, fotoda da gördüğünüz gibi ilk iki gün silik çizgi çıktı fakat bugün az önce yaptığımda bir şey çıkmadı. Gerçekten bu iki marka tarafından ya çok sağlam kandırıldım yada bugünkü test bozuklütfen yardımcı olun
Merhaba. Benim de ilk gebeligim. Days doctor için çok fazla olumsuz yorum bnde okumuştum ama gezdigim tüm eczanelerde sadece onu bulabildim . Adet tarihimden bir gün önce yapmıştım. Bu şekilde çıkmıştı ve şuan 2.5 aylık hamileyim. Yani diyeceğim o ki bence kişiden kişiye değişiyor. Yine de isterseniz çoğunluğun dediği gibi daha güvenilir testlerle deneyin. Umarım sonuç istediğiniz gibi çıkarMerhaba kızlar, adetim bugün tam 4 gün geçti. Ne gelen var ne giden. Belirtileri taşıdığım için ve bebek istediğim için de hamile olduğuma inanmıştım, fotoda da gördüğünüz gibi ilk iki gün silik çizgi çıktı fakat bugün az önce yaptığımda bir şey çıkmadı. Gerçekten bu iki marka tarafından ya çok sağlam kandırıldım yada bugünkü test bozuklütfen yardımcı olun
Merhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız, aynı benim de sizin gibi gezdiğim eczanelerde sadece Artımed ile days doctor vardı mecburen bende bunlardan aldım. En iyisi bi gidip kan vermek yada bekleyip görmek.Merhaba. Benim de ilk gebeligim. Days doctor için çok fazla olumsuz yorum bnde okumuştum ama gezdigim tüm eczanelerde sadece onu bulabildim . Adet tarihimden bir gün önce yapmıştım. Bu şekilde çıkmıştı ve şuan 2.5 aylık hamileyim. Yani diyeceğim o ki bence kişiden kişiye değişiyor. Yine de isterseniz çoğunluğun dediği gibi daha güvenilir testlerle deneyin. Umarım sonuç istediğiniz gibi çıkar
Sabah ilk idrarla yaptım üçünü de. Benim de günüm geçti ve gezdiğim eczanelerde sadece bu markaları bulabildim. Başka yoktu…Adetiniz geciktiyse normal sabah yapılan ilk ıdrar ile niye yapmadınız benim de günüm gecti biraz sonra kendimi dışarıya atabilirsem normal gebelik testi alıcam, sabahda yaparım artık hakkımızda hayırlısı olsun.
İnanın ilçede yaşıyorum 5-6 eczane anca var hepsinde de bu marka test vardıE sizde gidip en güvenilmez 2 markayı seçmişsiniz
Evet öyleymiş ikisi içinde aynı şeyi diyorlarDays doctor bilmem ama artımet yalancı pozitif veriyor
daha çok erkense diye onu da almak istemedim çıkmaz diyeikisi de çok yalancı pozitif veriyor eski usül kaset testlerden yapmaya çalışın laboquick gibi
Aynen öyle. Eğer varsa şuan kanda çıkar zaten. Ben reglimin olması gereken gün gittim hiç gecikme olmadan çok küçüktü ama kanda çıktı. İnşallah sizinde gönlünüzden geçen olurMerhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız, aynı benim de sizin gibi gezdiğim eczanelerde sadece Artımed ile days doctor vardı mecburen bende bunlardan aldım. En iyisi bi gidip kan vermek yada bekleyip görmek.
Eskiden oğlumda bende hep kaset test kullandım ama çıkmaz diye daha çok erken diye erken gebelik testi yaptım. Kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü hemen çıkmıştı 3-4 dakika içinde. Evet kan testi yaptırmak en doğrusu fakat çizgisi görmeden gitmek de istemiyorum.İlk testteki zaten kuruma çizgisi . Ben 4 yıl boyunca hiç bu testlerden kullanmadım hep kaset test 2 gün geçikmeyle ikinci cizgiyi kıpkırmızı görmüştüm. Kaset test candır ayrıca aklında şüphe varsa hemen kan testi
Çok çok teşekkür ederim, amin inşallahAynen öyle. Eğer varsa şuan kanda çıkar zaten. Ben reglimin olması gereken gün gittim hiç gecikme olmadan çok küçüktü ama kanda çıktı. İnşallah sizinde gönlünüzden geçen olur
Evet ikisi için de aynı şeyi diyorlar..Days doctor bilmem ama artımet yalancı pozitif veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?