Days doctor test ile doğru sonuç alan var mı hanımlar

eminegsi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
116
17
13
23
Hanımlar merhaba bugün gecikmemin 2. Günü eşime test al demiştim eşimde ilk girdiği yerde bu olduğu için bu testi almış aslında hiç güvenim yok daha önce yanıltmıştı beni ama isterim ki bu sefer doğru sonuç versin aranızda bu test ile gebelik öğrenen var mı acaba benimde testim bu şekilde çıktı ama dediğim gibi güvenmiyorum kendim başka yerden predictor early alıp yapacağım ev taşıma sürecinde olduğum için kan vermeye de gidemem o yüzden fikrinizi almak istedim bu ayda olmazsa tam 1 sene olucak o yüzden doktor aşılama önerdi inşallah bu ay olur

Bende yalanci vermedi bu test hatta kuruma çizgisi bile yapmadı hayırlı olsun

Kaç dk da çıktı. Bu

Kaç dk da çıktı. Bu
Hemen çıktı yani 2 3 dk da çıktı sonra 10 dk ya kadar koyulaştı daha önce yapmıştım bundan hüsrana uğramıştım ama inşallah bu sefer uğratmaz diyim bide başka test ile deneyeceğim

Hemen çıktı yani 2 3 dk da çıktı sonra 10 dk ya kadar koyulaştı daha önce yapmıştım bundan hüsrana uğramıştım ama inşallah bu sefer uğratmaz diyim bide başka test ile deneyeceğim
Canım productor ile bile yalancı pozitif gördüm i yüzden asla testlere güvenmem ama bu marka bende yalancı sonux gostermedi inşallah vardir. Herhangi bir belirtin var mi

Canım productor ile bile yalancı pozitif gördüm i yüzden asla testlere güvenmem ama bu marka bende yalancı sonux gostermedi inşallah vardir. Herhangi bir belirtin var mi
Yani akşam kasıklarımda baskı vardı ince ince ağrıdı fazlaca idrara çıkıyorum başım kötü tansiyonum düşüyor gibi oluyor ama işte adet ile de belirtiler benzer olunca bilemiyorum

ikinci çizginin rengi kırmızı değilde soluk gibi. bence yok kan verme, bir kaç gün sonra test yap tekrar yine çıkarsa o zaman verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…