Days doctor erken gebelik testlerime bakar mısınız

Koyu kahverengi kan geldi sanırım adet oluyorum. birdahaki aya kısmet
Yaa şimdi gördüm bu yazdığınızı . Üzülme diyemiyorum bende 3 senedir bekliyorum insan üzülmüyorum dese yalan umudun kırılıyor ama inanıyorum bu sabrımızın mğkafatını en hayırlı şekilde alıcaz

Demek ki zamanı değilmiş. Bende 5 yıllık evliyim ama daha son 1 yıldır düşünüyorum geçen ay yumurta takibi yapıldı klomen ile ilk defa bu ay ara verdi doktor birdahaki ay tekrar gideceğim

Demek ki zamanı değilmiş. Bende 5 yıllık evliyim ama daha son 1 yıldır düşünüyorum geçen ay yumurta takibi yapıldı klomen ile ilk defa bu ay ara verdi doktor birdahaki ay tekrar gideceğim
Tabiki vakti gelince bizim de kucağımız dolacak inşallah bende 3 ay kullandım klomen çok fazla yumurta oluşmasına rağmen gebelik olmadı şimdi 1 ay ara verdik aşılamaya geçeceğiz inşallah gerek kalmaz

Tabiki vakti gelince bizim de kucağımız dolacak inşallah bende 3 ay kullandım klomen çok fazla yumurta oluşmasına rağmen gebelik olmadı şimdi 1 ay ara verdik aşılamaya geçeceğiz inşallah gerek kalmaz
İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde olur. Klomen de doktorum toplamda 3 kere kullandıracak diye konuştuk. 1 ay ara verdi birdahaki ay 2. Kullanışım olacak

Adetin 5. Günü başlıyordum sabah akşam 1 tane yani 5 günde 10 tane toplamda kutu bitiyordu sonra 2 3 gün sonra doktora gidiyordum yumurta takibi için
Bende aynı kullandım ama bana 1 bile fazla geldi yarım kırarak kullandım son ay sonuç yine negatif çok fazla yumurta oluyor aşılama nasıl geçecek bilmiyorum

Bende aynı kullandım ama bana 1 bile fazla geldi yarım kırarak kullandım son ay sonuç yine negatif çok fazla yumurta oluyor aşılama nasıl geçecek bilmiyorum
Herkesin ilacın etkisi farklı tabi benim iki tane güzel boyutta yumurtam olmuştu ama ne yazık ki kimyasal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…