- 12 Kasım 2021
- 82
- 13
- 38
- Konu Sahibi Yldzyldz11
-
Ağzınızdan bal damlıyor inşallah gelmiştir artık 3 senedir bekliyorum adet olursam aşılama için gidecektim rabbimin izniyle gerek kalmayacakOlabilir ikisinde de gördüm ama siz kendinizi yormayın yarın bir daha deneyin daha koyu görünürse birkaç gün sonra kan verin erken öğrenip stres yapmamış olursunuz. Hayırlı olsun
Evet bende o yüzden güvenemiyorum çok kullanıyorum bu testi hiç böyle bişeyle karşılaşmadım yorumlardan dolayı da pek güvenemedim inşallah hamilelik olduğu için siliktirVar gibi de ama güven olmuyor inanın bir çok testte çıkıyor bu çizgiler.
Yarın sabah ilk idrarınızla bi daha yapım
Benimde bundan bir tık daha belirgin Days doctor yumurtlamamın 13. GünüHanımlar pkosluyum bu ay bal hurma poleni ve adem elmasını karıştırdım sabah akşam yedim . Geçen ay 25.günde adet oldum . Şu an adetimin 21.günündeyim 12.gün yoğun akıntım vardı yumurtlama diye tahmin ediyorum gün aşırı değerlendirdik . Dün ve bugün de Days doctor erken gebelik testi yaptım . Normalde hep bundan alıyorum hiç silik çizgi ile karşılaşmadım ama insan korkuyor yine de . Belirti olarak da 3-4 gündür bel ve kasık ağrım çoktu ağrı bacaklarıma vuruyordu halsizliğim mevcut bugün pek ağrım yok . Testlerin resmini koyuyorum bakar mısınız paketin üstünde ki akşamki diğeri sabahki 10 dk içinde çıktı
Aaa evet sizin daha belirgin kaç dk sa çıktıBenimde bundan bir tık daha belirgin Days doctor yumurtlamamın 13. Günü
2 dk daAaa evet sizin daha belirgin kaç dk sa çıktı
Ben geçen ay kimyasal yaşadım, comfort la yaptım silik çizgi çıktı hemen gittim kan verdim 6 çıktı sonra biraz yükseldi ve düştü o yüzden silik görünce acaba diyorumNimo böyle çıktı kanda 2.30 çıktı çok üzüldüm ilk denememizdi adetime dört gün vardı. Bence iyi araştırın hangisi en iyisiyse onunla yapın zira benim sonuç hüsran daha kötü oluyor böyle insan hevesleniyor çizgi bayada belirgindi
Bu şuanki kullandığınız teste bende yalancı pozitif çıkardı başka test alıp sabah ilk idrarla yapın inşallah vardır ya aminnnBen geçen ay kimyasal yaşadım, comfort la yaptım silik çizgi çıktı hemen gittim kan verdim 6 çıktı sonra biraz yükseldi ve düştü o yüzden silik görünce acaba diyorum
O kadar haklısın kı ıkı aydır pozıtıf gorup adet oluyorumKıpkırmızı olana kadar hiçbir teste güvenmemek lazım iki aydır kim test yaptıysa yanıldı piyasadaki testlerde mi sıkıntı var acaba yoksa 2 3 gibi değerleri de mi algılıyor garip
TabikiiiBu şuanki kullandığınız teste bende yalancı pozitif çıkardı başka test alıp sabah ilk idrarla yapın inşallah vardır ya aminnnbanada nimo yalancı çıkarıyolar bak dediler ama yinede yaptım ikisinide pozitif görünce umutlanmıştım ama aslında söyleniyordu bana ama işte insan hem ümit ediyor inşallah vardır sonuçlarını bekliyorummm
İnsallah güzel haberlerle gel. Eylül ayı annelerine bekliyoruz seni inşallahAğzınızdan bal damlıyor inşallah gelmiştir artık 3 senedir bekliyorum adet olursam aşılama için gidecektim rabbimin izniyle gerek kalmayacakdediğiniz gibi kendimi yormayıp takip edeceğim teşekkür ederim
Keşke akışta kalabilsek zamanda geçmiyor böyle oluncaO kadar haklısın kı ıkı aydır pozıtıf gorup adet oluyorum
Bu marka bende de silik çizgi çıkarmıştıNimo böyle çıktı kanda 2.30 çıktı çok üzüldüm ilk denememizdi adetime dört gün vardı. Bence iyi araştırın hangisi en iyisiyse onunla yapın zira benim sonuç hüsran daha kötü oluyor böyle insan hevesleniyor çizgi bayada belirgindi
Bu arada kendimi çok halsiz ve uykudan yeni uyanmış gibi hissediyorum kasıklarım ağrımaya devam ediyor gebelik belirtisi mi göğüs hassasiyetim yokOlabilir ikisinde de gördüm ama siz kendinizi yormayın yarın bir daha deneyin daha koyu görünürse birkaç gün sonra kan verin erken öğrenip stres yapmamış olursunuz. Hayırlı olsun
Gebelik belirtisi ile regl belirtisi birebir aynı. O yüzden bir şey diyemem. burada iki günde yapılan testlerin çift çizgi çıkması ihtimali arttırıyor. O yüzden dedim ya kendini yorma diye bakalım inşallah yarın da çıkarsa çizgi kan vermeye gidersin.Bu arada kendimi çok halsiz ve uykudan yeni uyanmış gibi hissediyorum kasıklarım ağrımaya devam ediyor gebelik belirtisi mi göğüs hassasiyetim yok
Koyu kahverengi kan geldi sanırım adet oluyorum.Bu şuanki kullandığınız teste bende yalancı pozitif çıkardı başka test alıp sabah ilk idrarla yapın inşallah vardır ya aminnnbanada nimo yalancı çıkarıyolar bak dediler ama yinede yaptım ikisinide pozitif görünce umutlanmıştım ama aslında söyleniyordu bana ama işte insan hem ümit ediyor inşallah vardır sonuçlarını bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?