Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vallahi ya o.kadar avulasyon taakip ettim dayanamadim erken gebelik testi aldim ala ala days doctor almisim meger yanlis gosteriyomus ikinci cizgi az cok var ama belliki yaniltici
Vallahi ya o.kadar avulasyon taakip ettim dayanamadim erken gebelik testi aldim ala ala days doctor almisim meger yanlis gosteriyomus ikinci cizgi az cok var ama belliki yaniltici
Reglim 2 gün gecikti bu hafta sonuna kadar bekleyip yine olmazsam kan vericem bende idrar testine bakarsak çok yanılırız en iyi kan rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah. Benim başıma da şey geldi regl'ime 3 gün kala test yaptım ikinci çizgi belirdi ama silik bir şekilde Yine regleme bir gün kala test yaptım bu sefer ikinci çizgi çok zor göründü O yüzden idrar testine bakmıyorum sadece merakım gitsin diye öyle yaptım aynı şekilde Arkadaşım şu an hamile ilk idrar testi yaptığında ikinci çizgi belirmiş siliklik varmış ilk çizgiye göre ama belli olmuş yani daha sonra 2 gün sonra tekrar idrar testi yapmış bu sefer de negatif çıkmış sonra hastaneye gidip kan vermiş kanda değer yüksek çıkmış ve hamile cinsiyeti bile öğrendi başına geliyor Yani insanın böyle şeyler idrar testlerini artık güvenmiyorum