- 22 Temmuz 2024
- 196
- 82
-
- Konu Sahibi mavinintonu
Dün birde novacheck erken gebelik testi kullandım o da pozitifdi daha önce de laboquick kullandım o da pozitifdi ama bir negatif bir pozitif oluyor çözemedim sizce pozitif olabilir miYalancı sonuç olabilir . O testten herkes şikayetçi
adetine kac gun varDün birde novacheck erken gebelik testi kullandım o da pozitifdi daha önce de laboquick kullandım o da pozitifdi ama bir negatif bir pozitif oluyor çözemedim sizce pozitif olabilir mi
Normalde 30 günde bir olurum. Bu ay normalde bu cumaartesi günü ama bu ay çatlatma iğnesi oldum iğneyle beraber 16. Günüm. Ful kasık ve bel ağrım vardı hala devam ediyor. Sizce hamilelik var mı. Birkaç tane testte silik de olsa pozitif gördüm ama birden negatife dönüyor sonra tekrar pozitif napacagimi şaşırdımadetine kac gun var
Dün birde novacheck erken gebelik testi kullandım o da pozitifdi daha önce de laboquick kullandım o da pozitifdi ama bir negatif bir pozitif oluyor çözemedim sizce pozitif olabilir mi
üç aralıkta çatlatma iğnesi yaptım çıkar mı şimdi , bir negatif bir pozitif çıkıyor testlerKan verın emin olun
Kullandım canım bende de aynı bir gün pozitif bir gün negatif sanırım marka hatalı başka bir marka dene awox ve softec i kullananlar öneriyor bende softecten çok memnunum kuruma çizgisi felan hiç çıkarmadı her zaman nettiMerhaba bu testten kullanana var mı dün silik çizgiydi bugün negatif çözemedim
Erkendir çıkmaz diyeNeden kan vermıyorsunuz ki testler belliki guvenılır değil
Gebeliğin ilk haftalarında böyle olması normal deniyor fakat ilişkinin üzerinden 14 gün geçtiyse ve regl on gün geciktiyse hata payı olmaz direk sonuçlar çıkarüç aralıkta çatlatma iğnesi yaptım çıkar mı şimdi , bir negatif bir pozitif çıkıyor testler
Ben laboquick, novacheck ve bu day's doctoru kullandım novada direk çıktı ama diğerleri de biraz bekledim beş on dakika . Peki sizde gebelik var mıydıKullandım canım bende de aynı bir gün pozitif bir gün negatif sanırım marka hatalı başka bir marka dene awox ve softec i kullananlar öneriyor bende softecten çok memnunum kuruma çizgisi felan hiç çıkarmadı her zaman netti
Vardı kimyasal gebelik yaşadımBen laboquick, novacheck ve bu day's doctoru kullandım novada direk çıktı ama diğerleri de biraz bekledim beş on dakika . Peki sizde gebelik var mıydı
Normalde benim regl tarihim bu cumartesi ama iğne yapalım 16 gün oluyor ben hangi tarihe bakıcam iğneye göre bakınca gecikmiş gibi demiGebeliğin ilk haftalarında böyle olması normal deniyor fakat ilişkinin üzerinden 14 gün geçtiyse ve regl on gün geciktiyse hata payı olmaz direk sonuçlar çıkar
Testte çıkan kanda çıkar .Erkendir çıkmaz diye
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırızVardı kimyasal gebelik yaşadım
O zaman kan verip daha net sonuç alabilirsinNormalde benim regl tarihim bu cumartesi ama iğne yapalım 16 gün oluyor ben hangi tarihe bakıcam iğneye göre bakınca gecikmiş gibi demi
Yarın gidip vereyim o zaman sağlık kabininde beta bakmiyorlar demiTestte çıkan kanda çıkar .
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız