• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Days Comfort

Time44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
503
192
53
Merhaba hanimlar , kulübe yeni katildim , erken gebelik testi iliskiden kac gun sonra yapilir , 6 gun oldu szce ypmali miyim? Dogru sonuc verir mi ve gec dollenme olursa test yinede pozitif sonuc verir mi kullanma kilavuzunda iliskiden 5 gun sonra diyo bkleyim mi yapayim lutfen yardim...

Merhaba hanimlar , kulübe yeni katildim , erken gebelik testi iliskiden kac gun sonra yapilir , 6 gun oldu szce ypmali miyim? Dogru sonuc verir mi ve gec dollenme olursa test yinede pozitif sonuc verir mi kullanma kilavuzunda iliskiden 5 gun sonra diyo bkleyim mi yapayim lutfen yardim...
O Kadar erken sonuç vermez bazen yalnış sonuç veriyo adetine yakın yap yada adet günü garanti olsun.. sonra üzülüyor insan

Ya testte 5 gun yazinca kafam karisti adetime 8 gun var ama iliskinin ustunden 6 gun gecti , evet gecen ayda yaptim negatif cikti, bi arkds normal test yapmis 5 tl olanlardan adetine 1 hfta kala silik ama pozitif cikmis , o yuzden cok merak ediyorum

Back
X