- 29 Kasım 2021
- 6
- 5
- 30
- Konu Sahibi Erogluelly
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam eşim işe gittikten hemen sonra koşup gidicem Çok teşekkür ederim. Sağ salim kucağınıza alın inşallah hayırlı olsunMerhaba. Testleri izin görüntüsü çok benzer. Bugün kan tahlili ile gebeliğimi netleştirdim. Regl günüm de bugündü. Siz de koşarak hastaneye gidin , inşallah güzel haberler alırsınız
Merhaba testinizi idrar kabında nr kadar bekletmiştiniz. 10 sn yazıyor ama bazı yerlerde dakikalarca tutuyorlarReglime 3 gün var. İki kez day's comfort testini kullandım. İki dakika içinde silik çizgi gördüm.
Yardım alabilir miyim , oldukça heyecanlıyım
Merhaba bende aynı testi kullanacağım. İlk defa erken gebelik testi kullanacağım idrarda tutma süresini 10 sn yazıyor ama videoda 3 4 dk arası tutuyorlar nasıl yapmalıyımCanım bende aynı marka ile öğrendim 13 kasımda 15 kasımda betam 131 çıktı var bence inşallah bende testi mi atayım sana (erken testler days comfort kaset test olanlarda ovulasyon testi )onunla da denedim olumluydu inşallah yarın kalp atışı kese için gidicem Allah ın izniyle
Merhaba canım yaptın mı testi eğer yapmadıysan ben şöyle anlatayım plastik bardağa yarım felan sabah ilk idrarını yapıyorum yaklaşık bir dk içinde beklesin idrarını bekletme ama hemen testini yap sonra da 2 dk içinde sonuç çıkacaktır umarım istediğin sonucu alırsın hayırlısı şimdidenMerhaba bende aynı testi kullanacağım. İlk defa erken gebelik testi kullanacağım idrarda tutma süresini 10 sn yazıyor ama videoda 3 4 dk arası tutuyorlar nasıl yapmalıyım
Teşekkür ederim fikriniz için Dün testimi yaptım negatif gördüm yan çizgiye dikkat etmedim sonrasında baktım gölgemsi çizgi var. Acaba mı diye bugün kan verdim sağlık ocağına bakalım sonuç ne olurMerhaba canım yaptın mı testi eğer yapmadıysan ben şöyle anlatayım plastik bardağa yarım felan sabah ilk idrarını yapıyorum yaklaşık bir dk içinde beklesin idrarını bekletme ama hemen testini yap sonra da 2 dk içinde sonuç çıkacaktır umarım istediğin sonucu alırsın hayırlısı şimdiden
Sonucunuz nedir acabaTeşekkür ederim fikriniz için Dün testimi yaptım negatif gördüm yan çizgiye dikkat etmedim sonrasında baktım gölgemsi çizgi var. Acaba mı diye bugün kan verdim sağlık ocağına bakalım sonuç ne olur
Evet çizgi gözüküyor canım kan sonucun çıkmıştır artık inşallah bende heyecan yaptım (kaç gün vardı adetine) hadi yaz bakalım merakla bekliyorum inşallah gönlünce olsunTeşekkür ederim fikriniz için Dün testimi yaptım negatif gördüm yan çizgiye dikkat etmedim sonrasında baktım gölgemsi çizgi var. Acaba mı diye bugün kan verdim sağlık ocağına bakalım sonuç ne olur
Barkodun varsa internetten bak canım ben hsl31.com dan bakıyorum sende bulunduğun ilin plakasıyla bakabilirsin hsl... DiyeKan testini bugün verdim. Sağlık ocağında verdiğim için sonucum ertesi güne kaldı
Barkodun varsa internetten bak canım ben hsl31.com dan bakıyorum sende bulunduğun ilin plakasıyla bakabilirsin hsl... DiyeKan testini bugün verdim. Sağlık ocağında verdiğim için sonucum ertesi güne kaldı
Merhaba, kan testi sonucum henüz çıkmadı siteden baktım hastanın tamamlanmamış sonuçları vardır yazıyor. Ve akşam kanamam oldu regl oldum. Test sonucu çıkana kadar sonuç belli oldu anlayacağınızü
Evet çizgi gözüküyor canım kan sonucun çıkmıştır artık inşallah bende heyecan yaptım (kaç gün vardı adetine) hadi yaz bakalım merakla bekliyorum inşallah gönlünce olsun
Adetinize ne Kadar Süre Varken Kullandınız benim 5 gün var Belli olur muReglime 3 gün var. İki kez day's comfort testini kullandım. İki dakika içinde silik çizgi gördüm.
Yardım alabilir miyim , oldukça heyecanlıyım
Adet gününüze Kaç Gün Vardı Benim 5 gün varda Yapsam Çıkar mıMerhaba, ilk fotoğraf dün, ikinci fotoğraf bugüne ait. Çok silik bi çizgi var sadece ben mi görüyorum bakar mısınızz ?? Sizce pozitif mi biri yardım etsin lütfen.
Benim 7 gun var aynı marka test bu şekilde sonuç çok silik bir cizgi cikti ilk dakikalarda ama emin olamiyorum halaAdet gününüze Kaç Gün Vardı Benim 5 gün varda Yapsam Çıkar mı
Anladım canım hayırlısı Allah ım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah silik çizgi mi çıkmıştı senin kimyasal geçirmiş olabilirsin öyleyseMerhaba, kan testi sonucum henüz çıkmadı siteden baktım hastanın tamamlanmamış sonuçları vardır yazıyor. Ve akşam kanamam oldu regl oldum. Test sonucu çıkana kadar sonuç belli oldu anlayacağınız
Evet silikti sonrasında kanama oldum, amin inşallah teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinAnladım canım hayırlısı Allah ım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah silik çizgi mi çıkmıştı senin kimyasal geçirmiş olabilirsin öyleyse
Merhaba sonra testi tekrarladınız mıBenim 7 gun var aynı marka test bu şekilde sonuç çok silik bir cizgi cikti ilk dakikalarda ama emin olamiyorum hala
Ne demek canım ben de bu hamileliğimden 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim kanda 10.2 çıkmıştı adete 4 gün kala felan bu kimyasal demekmiş kabul etmek istememiştim ama öyleymiş bunda adete 4 gün kala 131 çıkmıştı şükürler olsun sonrada yükseldi şükürler olsun umarım sende en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın güzel haberi benim 7. YılımEvet silikti sonrasında kanama oldum, amin inşallah teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Evet hep silik cikti 2 gün once kanda 3.78 cikti bugunde 28 cikti cok şükürMerhaba sonra testi tekrarladınız mı
İnşallah çok teşekkür ederim Sizde inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzuNe demek canım ben de bu hamileliğimden 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim kanda 10.2 çıkmıştı adete 4 gün kala felan bu kimyasal demekmiş kabul etmek istememiştim ama öyleymiş bunda adete 4 gün kala 131 çıkmıştı şükürler olsun sonrada yükseldi şükürler olsun umarım sende en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın güzel haberi benim 7. Yılım