- 29 Kasım 2021
- 6
- 5
- 30
- Konu Sahibi Erogluelly
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende aynı marka ile öğrendim 13 kasımda 15 kasımda betam 131 çıktı var bence inşallah bende testi mi atayım sana (erken testler days comfort kaset test olanlarda ovulasyon testi )onunla da denedim olumluydu inşallah yarın kalp atışı kese için gidicem Allah ın izniyleReglime 3 gün var. İki kez day's comfort testini kullandım. İki dakika içinde silik çizgi gördüm.
Yardım alabilir miyim , oldukça heyecanlıyım
İlkini üsttekini 4 gün kala bi tık belirgin olan 3 gün kalaReglime 3 gün var. İki kez day's comfort testini kullandım. İki dakika içinde silik çizgi gördüm.
Var gibi hayırlı olsunReglime 3 gün var. İki kez day's comfort testini kullandım. İki dakika içinde silik çizgi gördüm.
Öyle umuyorum. Kendimi sorgular olmuştum , inşallah kan testi de yüzümü güldürecekVar gibi hayırlı olsun
Ben de artık beta haberi almak istiyorumCanım bende aynı marka ile öğrendim 13 kasımda 15 kasımda betam 131 çıktı var bence inşallah bende testi mi atayım sana (erken testler days comfort kaset test olanlarda ovulasyon testi )onunla da denedim olumluydu inşallah yarın kalp atışı kese için gidicem Allah ın izniyle
Çok teşekkür ediyorumhayırlı olsunn :) bi kan testi ile sağlamlaştırın , Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun. Hepimizeİlkini üsttekini 4 gün kala bi tık belirgin olan 3 gün kala
Kan ver canım acil de öğrenirsin yada pazartesiyi bekle sağlık ocağında yaptırırsınBen de artık beta haberi almak istiyorum
Amiiinn inşallah canım nasıl gerginim anlatamamHayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun. Hepimize
Anında mı qözüktü silik çizgiMerhaba, ilk fotoğraf dün, ikinci fotoğraf bugüne ait. Çok silik bi çizgi var sadece ben mi görüyorum bakar mısınızz ?? Sizce pozitif mi biri yardım etsin lütfen.
Evet hemen çıktıAnında mı qözüktü silik çizgi
Hemen cıktysa hayrlı olsn :) Bnmde ilk test silikti ertesi sabah tekrar yaptıgımda netleşmişti. Çok erken olunca böyle cıkıo. kaç qün var adete?Evet hemen çıktı
Hemen cıktysa hayrlı olsn :) Bnmde ilk test silikti ertesi sabah tekrar yaptıgımda netleşmişti. Çok erken olunca böyle cıkıo. kaç qün var ad
5 gün var canımHemen cıktysa hayrlı olsn :) Bnmde ilk test silikti ertesi sabah tekrar yaptıgımda netleşmişti. Çok erken olunca böyle cıkıo. kaç qün var adete?
5 gün varsa normal bnde 4 5 gün kala hc cıkmadı. 1 gün kala yaptım cıktı.5 gün var canım
Çok teşekkür ederimm5 gün varsa normal bnde 4 5 gün kala hc cıkmadı. 1 gün kala yaptım cıktı.
Merhaba. Testleri izin görüntüsü çok benzer. Bugün kan tahlili ile gebeliğimi netleştirdim. Regl günüm de bugündü. Siz de koşarak hastaneye gidin , inşallah güzel haberler alırsınızMerhaba, ilk fotoğraf dün, ikinci fotoğraf bugüne ait. Çok silik bi çizgi var sadece ben mi görüyorum bakar mısınızz ?? Sizce pozitif mi biri yardım etsin lütfen.