20 yaşındayım ve ilk adet olduğum zamanlar dahi her zaman çok ciddi derecede ağrı çekiyorum(normalde kolay kolay canı acıyan biri de değilim) maalesef ilk gunumde 5-6 ağrı kesici içtiğimi bilirim
Bitkisel çözüm tavsiyeleriniz var mı? Artık ilaç içmektende korkuyorum o kadar çok çocuksuz insan var ki çevremde
Regl sancisini bilmiorm ama bnde olmadan 1 gün önce felaket bi başağrısı çekiyorum ölmek istiyorum o derece. Ağrı kesici falan fayda etmiyor biri hariç ama ilac ismi vermek yasak sanırım güçlü bi agri kesici sizin agrinizida keser diye düşünüyorum. Bi doktora gidin yazarlar mutlaka
20 yaşındayım ve ilk adet olduğum zamanlar dahi her zaman çok ciddi derecede ağrı çekiyorum(normalde kolay kolay canı acıyan biri de değilim) maalesef ilk gunumde 5-6 ağrı kesici içtiğimi bilirim
Bitkisel çözüm tavsiyeleriniz var mı? Artık ilaç içmektende korkuyorum o kadar çok çocuksuz insan var ki çevremde
Büyük ihtimalle magnezyumun eksik.türkiyede ki doktorlar bilmez.tab ilaç firmasınız direrek Tab İlaç firmasının Magnezyum Asetil Taurat, kısaca ATA magnezyum bileşiği içeren Magnimore adlı ürününü kullan.Birde Homeapat eczacı bulabilirsen 7 numara shüsler tuzunu eczacı sana zaten verir.Paketli gıdadan uzak dur.regl olacağım hafta hayvansal gıda tüketme.o ağrı kesiciler benim Yaşıma gelince yüzünde leke, karaciğerinde hasar yapar.Adetlerin bozulur hep.Ben çektim sen çekme.Eğer çare bulursan ki omega 3 falan da destek al, ruhen adet dönemini de korkunç utanılacak, problem zaman olan görmeyi bırak.Adet olmak demek, doğurgan kadın olmak denektir.Lütfen ben kadınım, ruhun ve bedenim daha çok Şevkate ihtiyacı var bu dönem diye düşünerek güzel geçir.
Kesinlikle doktora gorun kuzeniminde adet zamanlari asiri agrili gecerdi kutu kutu ilac icerdi.cok büyük cikolata kisti cikti.ihmale etme doktora görünmeyi
Ben de ilk olduğum andan beri günümü iptal eden ağrı çekiyorum.Ağrı kesici içmekten midem zarar gördü.İğne oluyorum ama bazen o bile bana mısın demiyor.Kist vs görünmedi bende karından ultrasonda.Hormonlarıma da baktırdım hepsi gayet güzel çıktı şükür.Magnezyumu araştırdım biraz.Kramplar vs iyi geldiğini duydum.Bu ay onu deniyorum solgarın.İnşallah işe yarar.işe yararsa bilgi veririm size de ama siz bir doktora görünün belki sizde kist vardır.