• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanılacak gibi değil.

Merhaba;bende de boyun fıtığı var. Sırasıyla boyunluk,kas gevşetici,antidepresan,600 Mg'lık ilaçlar ve en sonunda fizik tedavi ile bir nebze daha iyiyim.Size tavsiyem günlük hayatta egzersiz yapmanız,sık sık ılık suyla duş alıp gevşemeniz ve en önemlisi ortopedik yatak ve yastık kullanmanız.Kendi kendinizi tedavi etmeyi öğrenmeniz gerekiyor.Bir de mümkün olduğunca ağrıları düşünmemek,stresten uzak kalmak(ki zor,biliyorum.) Allah yardımcınız olsun

tavsiyelerınız için cookk tesekkür ederim.:KK200:

selam hatunlar ben galiba ölüyorum öyle bi ağrı yok
Allah düşmanımın başına vermesin..benım gibi olan arkadaşlardan destek istiyorum.

bende fibromiyalji vardı..artı boyun düzleşmesi vardı..şimdi de belde fıtık...epidural anestezi ile doğum sonrası insanlık dısı ağrılar yasıyorum..o kadar canım yanıyor kı.hiç agrı kesici içmeyen ben her gun 2 kez en agır ağrıkesici alıyorum bana mısın demiyor ! eşime yanaşmıyorum belim boynum ağrıyor diye kaçıyorum ama buna ragmen ev işi yapıyorum.ben yapmasam evi b.k götürecek.temızlıkcı de bulamadım ne yazıkki...

doktor coco sen kaç yaşındasın da bu kadar hastalık cıktı sende dıyor...artıkkk hastalık hastası gibi görunucem dıye korkumdan ses cıkarmadan acımı yasıyorum.millet derdı de ınanmazdım ne pis bir ağrıymış.epidural sonrası böyle oldum.aman sakın ha olmayın..Allah belamı böyle veriyor...yatağımı değiştirmek ıstıyorum doktor marka vermedı nette de her kafadan bi ses yorumlar var...yatak önerisi arıyorum...

bu hafta da evıme yakın yüzme kursu arıyorum..doktorum kendine çeki düzen verıp kendine acımazsan eğer ilerde yatalak olursun dedı...daha 30 uma gelmedin bile :KK43:

nolur bana bu konuda tecrubelerınızı yazın..
Merhaba birşey sormak istiyorum ağrılarının nerde bende sırt boyun kulunclarim arka yan boşluklar ağrıyor ağrıdan oluyorum ve benim karnimin etlerinde ağrıyor dediğin gibi ikinci bebeğimi epidural sezeryanla doğurdm şimdi bir yaşında ve ben üç aydır hergun agrim oluyor ne olur benim kıdem fibromiyalji acaba karnımın ağrısıyla başladı kolonoskopi bile oldum birşey çıkmadı spastik kolon dendi şimdi hangi doktora gitmeliyim ben ağlamaktan halim kalmıyor çocuklarima bakacak halim yok Allah'ım şifa versin cumlemize

Merhaba birşey sormak istiyorum ağrılarının nerde bende sırt boyun kulunclarim arka yan boşluklar ağrıyor ağrıdan oluyorum ve benim karnimin etlerinde ağrıyor dediğin gibi ikinci bebeğimi epidural sezeryanla doğurdm şimdi bir yaşında ve ben üç aydır hergun agrim oluyor ne olur benim kıdem fibromiyalji acaba karnımın ağrısıyla başladı kolonoskopi bile oldum birşey çıkmadı spastik kolon dendi şimdi hangi doktora gitmeliyim ben ağlamaktan halim kalmıyor çocuklarima bakacak halim yok Allah'ım şifa versin cumlemize

hemen beyın cerrahıne giidyosun ...aynen bunları anlatıyosun mr olmadan bısey dıyen doktor bı halt bılmıyordur... kapsamlı mr ıste..dedıgın bölge de ağrılarım var benım de...suan dedıgı ılacı ıcıyorum ıyı geldı..ama benımmkı sınırsel yanı herseyı kafaya takıp panık olmamdan dolayı ve herseye yetısme cabası vs derken ben bu ağrılardan kendıme gelemez oldum.kendıne bır ıyılık yap ve dr gıt arkadaşım...yapcak tek sey suan .mümkünse uzman beyın cerrahısı bul..ben bu ay hacamata gıdıyorum.haftaya hamam ve masaj.artık cok salladığım vücudumun degerını anladım.rıca edıcem sende sunalrı yap.cocuklarımıza sağlıklı anne lazım oyle degıl mı?

Çok haklısın bende herşeyi kafaya taka taka bu hale geldim yataktan kalkamaz oldum ağrılardan zaten karın ağrım hiç geçmiyor sırtım yanlarında felaket şuan çok yoruldum artık sürekli ağrı çekmekten psikolojim berbat durumda sürekli kötü şeyler düşünmekten kendimi alamıyorum karnımına elimle bile dokununca ağrıyor sürekli gaz sorunum var zaten hepsi bi hastalık tan mı yoksa ayrı ayrı hastalık mı bilemiyorum çok teşekkür ederim gideceğim doktora yoksa iyice kötü oluyorum

Back