• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanılacak gibi değil.

annem fibromiyalji artı son evre bel fıtığı ameliyatlık.sizi çok iyi anlıyorum ağladığını bilirim anacığımın.yatak aldık ona şu 5000 tl lik yeşim taşlı fizik tedavili yataklardan fayda etmedi.gece yattığı yatak visko tamamen iyi olduğunu söylüyor.son olarak kalsiyum değerinin yüksek olmasından dolayı paratiroidi ameliyatı oldu kas ağrılarını tetikler dedi dr şimdi daha iyi.iş asla yapmaz yapdırmayız babam saolsun en ufacık iş yaptığında başa sarıyoruz.

size tavsiyem yemek dışında iş yapmayın süpürgenin sapından parmak iziniz silinsin o derece.yoksa çekersiniz.

vısco bende okudum nette ondan mı alsam. her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum :(

malesef ben iş yapmasam yapacak kımse yok...yani bulsam 10 gunde bır çağırıcam..........ama temızlıkcı sıkıntım var malesef hersey elıme bakıyo..markete de ben gıdıyorum :( poşet tasımak fln. ınsanı mahvedıyo

Benim doktorum boyun duzlesmesinin ilerleyen zamanlarinda vertigo yapabilecefini soylemisti. Malesef bende de hem boyun duzlesmesi hem vertigo var. Tansiyonum da surekli düsüyor. Tuzu azicik kissam, sarhos gibi oluyoum resmen o derece basim donuyor.

Benim doktorum boyun duzlesmesinin ilerleyen zamanlarinda vertigo yapabilecefini soylemisti. Malesef bende de hem boyun duzlesmesi hem vertigo var. Tansiyonum da surekli düsüyor. Tuzu azicik kissam, sarhos gibi oluyoum resmen o derece basim donuyor.

aynı resmen.. :( masa başı mı çalısıyorsun.. masa başı calısanlar aynı sorunu yasıyor

Fibromiyalji için ağrı kesiciler işe yaramaz
fda onaylı antidepresanlarla çözmeye çalışıyolar bu işe ki o da herkeste çözüm olmuyo

Boyun içinde aletli pilates yapıldığı sürece iyi geliyo

ayyynen canım o eğilirken içim çekiliyor hisssi bende var .baş dönmesi cok yaşıyorum vertıgo dedı doktor ama bununla ilşkili oldugunu da soylemıştı...

bana kaplıca falan önermedi.ama sizin gittiginiz varsa tavsıye alabılırım.

Ben de gitmedim,simdilik sicak su torbalariyla idare ediyorum ama ilk firsatta gidecegim.

Bas donmesi en tipik ozelligi zaten,beni de epey zorluyo ne yazik ki.Egzersizlerimi yaparken bile ara vermek zorunda kaliyorum.

Arastirmaya,tavsiye almaya devam ediyorum ben ,etkili bi rahatlatici bulursam buraya da yazarim.

Insallah en kisa zamanda atlatiriz.

Benim de 19 aylık bi kızım var ve ben de fibromiyalji hastasiyim.. Aynen dedigin gibi her an agrim var kimi zaman daha da siddetleniyo agliyorum.. Kizima bakmakta cok zorlaniyorum.. 5 dk sabit ayakta duramiyorum ve uzun sure oturamiyorum.. Seni cok iyi anliyorum..Sana tavsiyem ibrahim saracoglunun fibromiyalji icin anlattigi kürü mutlaka yap.. You tobe dan bakabilirsin..Onun kürlerinden çok fayda gördüm ben.. Ve hacamat yaptır ağrıyan yerlerine.. Vertigo esimde vardi saracoglunun vertigo kürünü uyguladi bidaha da olmadi şükür.. Rabbim şifa versin hepimize..

Ben de gitmedim,simdilik sicak su torbalariyla idare ediyorum ama ilk firsatta gidecegim.

Bas donmesi en tipik ozelligi zaten,beni de epey zorluyo ne yazik ki.Egzersizlerimi yaparken bile ara vermek zorunda kaliyorum.

Arastirmaya,tavsiye almaya devam ediyorum ben ,etkili bi rahatlatici bulursam buraya da yazarim.

Insallah en kisa zamanda atlatiriz.

günlük hayatı cok etkıler derlerdı ınanmazdım.ınsanlarla iletisim halındeyken bile boynumu belimi tutarak konusuyoruö karsı taraf bunu resmen anlıyor artık ınsanın sınırı bozuluyor ıstemeden de olsa dıkkat cekıyorsun ..egzersızleri suan malesef yapamıyorum ama yuzme ıcın kendıme vakıt ayırmam grektıgını soyledı doktorum... :(

Benim de 19 aylık bi kızım var ve ben de fibromiyalji hastasiyim.. Aynen dedigin gibi her an agrim var kimi zaman daha da siddetleniyo agliyorum.. Kizima bakmakta cok zorlaniyorum.. 5 dk sabit ayakta duramiyorum ve uzun sure oturamiyorum.. Seni cok iyi anliyorum..Sana tavsiyem ibrahim saracoglunun fibromiyalji icin anlattigi kürü mutlaka yap.. You tobe dan bakabilirsin..Onun kürlerinden çok fayda gördüm ben.. Ve hacamat yaptır ağrıyan yerlerine.. Vertigo esimde vardi saracoglunun vertigo kürünü uyguladi bidaha da olmadi şükür.. Rabbim şifa versin hepimize..

hemen bakıyorum sağol cnm..hepımıze cok gecmıs olsun

aynı resmen.. :KK43: masa başı mı çalısıyorsun.. masa başı calısanlar aynı sorunu yasıyor
Evt masabaşı çalışıyorum. Ama boyun düzleşmem çok önceden beri var. Masa başı işle gittikçe ilerledi.
Her sabag boyun ağrısıyla uyanırım. Gün içinde surekli ensem, başım ağrır. Halsizlik ve uykulu hal yapıyor.
Yatmaksa tam bir işkence. Hiçbir pozisyonda boynum rahat etmiyor. Başımı yastıga koyar koymaz boynum iyice ağrımaya başlıyor. :KK43: Uyuyana kadar sürekli başımın pozisyonunu değiştiriyorum. En sonunda yorgunluktan uyuyakalıyorum. Yoksa uyuyamam da.

selam hatunlar ben galiba ölüyorum öyle bi ağrı yok
Allah düşmanımın başına vermesin..benım gibi olan arkadaşlardan destek istiyorum.

bende fibromiyalji vardı..artı boyun düzleşmesi vardı..şimdi de belde fıtık...epidural anestezi ile doğum sonrası insanlık dısı ağrılar yasıyorum..o kadar canım yanıyor kı.hiç agrı kesici içmeyen ben her gun 2 kez en agır ağrıkesici alıyorum bana mısın demiyor ! eşime yanaşmıyorum belim boynum ağrıyor diye kaçıyorum ama buna ragmen ev işi yapıyorum.ben yapmasam evi b.k götürecek.temızlıkcı de bulamadım ne yazıkki...

doktor coco sen kaç yaşındasın da bu kadar hastalık cıktı sende dıyor...artıkkk hastalık hastası gibi görunucem dıye korkumdan ses cıkarmadan acımı yasıyorum.millet derdı de ınanmazdım ne pis bir ağrıymış.epidural sonrası böyle oldum.aman sakın ha olmayın..Allah belamı böyle veriyor...yatağımı değiştirmek ıstıyorum doktor marka vermedı nette de her kafadan bi ses yorumlar var...yatak önerisi arıyorum...

bu hafta da evıme yakın yüzme kursu arıyorum..doktorum kendine çeki düzen verıp kendine acımazsan eğer ilerde yatalak olursun dedı...daha 30 uma gelmedin bile :KK43:

nolur bana bu konuda tecrubelerınızı yazın..
epidurali Allah bildiği gibi etsin bende de etkisi kaldı 29 yaşım:KK53::KK53::KK53:

Evt masabaşı çalışıyorum. Ama boyun düzleşmem çok önceden beri var. Masa başı işle gittikçe ilerledi.
Her sabag boyun ağrısıyla uyanırım. Gün içinde surekli ensem, başım ağrır. Halsizlik ve uykulu hal yapıyor.
Yatmaksa tam bir işkence. Hiçbir pozisyonda boynum rahat etmiyor. Başımı yastıga koyar koymaz boynum iyice ağrımaya başlıyor. :KK43: Uyuyana kadar sürekli başımın pozisyonunu değiştiriyorum. En sonunda yorgunluktan uyuyakalıyorum. Yoksa uyuyamam da.

ben 6 yıldır masa bası calısıyorum.son 2,5 yıl ölüm gibi...ama 6 aydır asla dayanamıyorum...bende kesınlıkle yattıgımda kalkamıyorum yaşlı nineler gibi oyy belim oooooooy boynum aaahh enseem sürekli böyleyim....sert zminde daha rahat ediyorum.süreki iki seksen halıya uzanmış vaziyette kalıyorum.yumusak yatak benım ıçın iskence.sanırım yatak da cok etkılı...reklama mı gırıyor bılmıyorum nette vıscon pro tam ortopedık hakkında yorumlar var...heralde onu alırım gibi.sende bence yatagını değiş...belki etkı eder ....(kelin ilacı olsa misali yorum yapıyorum işte)

epidurali Allah bildiği gibi etsin bende de etkisi kaldı 29 yaşım:KK53::KK53::KK53:

aynen öyle parkbyull benım doktoruma yalvardım ıstemıyorum dıye hayır bana dua bıle edıceksın dedı spastık herif...duadan kastı beddua edıyorum adama !!!!

aynen öyle parkbyull benım doktoruma yalvardım ıstemıyorum dıye hayır bana dua bıle edıceksın dedı spastık herif...duadan kastı beddua edıyorum adama !!!!
he valla bende genel istiyorum dedim yok ayılamazsın ondan ayılanlar bağırıyor lan keşke bağıraydım da bu araz kalmayaydı benim ayağımda kaldı kitleniyor basarken sırtım çekiyor yumruk var gibi ,daha saymak istemiyorum..eee bir sezercikle bu haldeyiz ya belki ben ikinci ve üçüncü çocuğu hayal ediyorum demekki ikinci sezeryanda ayağa kalkamayacaz pis herif bak bende kızdım şimdi:sinirli::sinirli::sinirli:

he valla bende genel istiyorum dedim yok ayılamazsın ondan ayılanlar bağırıyor lan keşke bağıraydım da bu araz kalmayaydı benim ayağımda kaldı kitleniyor basarken sırtım çekiyor yumruk var gibi ,daha saymak istemiyorum..eee bir sezercikle bu haldeyiz ya belki ben ikinci ve üçüncü çocuğu hayal ediyorum demekki ikinci sezeryanda ayağa kalkamayacaz pis herif bak bende kızdım şimdi:sinirli::sinirli::sinirli:

bıdaha epıdural yap sakat kalırsın ! ne kadar tehlıkelıymış.sonradan arastırınca anladım...burdan canı tatlı arkadaslarımıza seslenıyorum.okuyun da feyz alın... ;) kamu spotu :)

bıdaha epıdural yap sakat kalırsın ! ne kadar tehlıkelıymış.sonradan arastırınca anladım...burdan canı tatlı arkadaslarımıza seslenıyorum.okuyun da feyz alın... :KK66: kamu spotu :)
valla yalan değil normal doğumdan korkmayın arkadaşlar sancısı 3-5 saat sonrası hayatınız normal akışında olacak,ama sezeryanda en az 10 gün doğrulamıyorsun bıçak acısından ha öldürmüyor ama acıyor yani...eğer ilerde Allah bana bir evlat daha nasip ederse yurt dışına gidicem onlar normal doğum için 43 haftaya kadar bekliyorlar bizdekiler hoooop sezercik diyor .

valla yalan değil normal doğumdan korkmayın arkadaşlar sancısı 3-5 saat sonrası hayatınız normal akışında olacak,ama sezeryanda en az 10 gün doğrulamıyorsun bıçak acısından ha öldürmüyor ama acıyor yani...eğer ilerde Allah bana bir evlat daha nasip ederse yurt dışına gidicem onlar normal doğum için 43 haftaya kadar bekliyorlar bizdekiler hoooop sezercik diyor .

aynen öyle ya resmen sık dogum yapmayalım dıye adamlar öyle bi sistem kurmuş ki..mesela bu agrılar ıle 9 ay bırdaha cocuk tasınır mı muamma !! kendıne hayrın yok o kadar yuk bı de kılo alımı..cıdden yatalak olur ınsan..benım zorunlu sezeryandı...omurilik falan suan o kdr kotu kı.

aynen öyle ya resmen sık dogum yapmayalım dıye adamlar öyle bi sistem kurmuş ki..mesela bu agrılar ıle 9 ay bırdaha cocuk tasınır mı muamma !! kendıne hayrın yok o kadar yuk bı de kılo alımı..cıdden yatalak olur ınsan..benım zorunlu sezeryandı...omurilik falan suan o kdr kotu kı.
bana da zorunlu dedi açılmam yoktu 39+3 neymiş çocuk kiloluymuş

Merhaba;bende de boyun fıtığı var. Sırasıyla boyunluk,kas gevşetici,antidepresan,600 Mg'lık ilaçlar ve en sonunda fizik tedavi ile bir nebze daha iyiyim.Size tavsiyem günlük hayatta egzersiz yapmanız,sık sık ılık suyla duş alıp gevşemeniz ve en önemlisi ortopedik yatak ve yastık kullanmanız.Kendi kendinizi tedavi etmeyi öğrenmeniz gerekiyor.Bir de mümkün olduğunca ağrıları düşünmemek,stresten uzak kalmak(ki zor,biliyorum.) Allah yardımcınız olsun

Back