- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
-
ağrı kesici dediklerin ağrı eşiği yükselticiler mi, basit ağrı kesiciler mi
ağrı eşiği yükseltip
kasları çalıştırıp
stabil hayatı öğreneceksin
bebek ile bir süre ağrılar devam eder de büyüyünce oturur
stresten uzak durmak da işin en önemli bölümü
plesebo etkisi için de iyi olacağım diye düşünüp inanıyorsan da dua, evrene enerji göndermek her ne ise onlar
selam hatunlar ben galiba ölüyorum öyle bi ağrı yok
Allah düşmanımın başına vermesin..benım gibi olan arkadaşlardan destek istiyorum.
bende fibromiyalji vardı..artı boyun düzleşmesi vardı..şimdi de belde fıtık...epidural anestezi ile doğum sonrası insanlık dısı ağrılar yasıyorum..o kadar canım yanıyor kı.hiç agrı kesici içmeyen ben her gun 2 kez en agır ağrıkesici alıyorum bana mısın demiyor ! eşime yanaşmıyorum belim boynum ağrıyor diye kaçıyorum ama buna ragmen ev işi yapıyorum.ben yapmasam evi b.k götürecek.temızlıkcı de bulamadım ne yazıkki...
doktor coco sen kaç yaşındasın da bu kadar hastalık cıktı sende dıyor...artıkkk hastalık hastası gibi görunucem dıye korkumdan ses cıkarmadan acımı yasıyorum.millet derdı de ınanmazdım ne pis bir ağrıymış.epidural sonrası böyle oldum.aman sakın ha olmayın..Allah belamı böyle veriyor...yatağımı değiştirmek ıstıyorum doktor marka vermedı nette de her kafadan bi ses yorumlar var...yatak önerisi arıyorum...
bu hafta da evıme yakın yüzme kursu arıyorum..doktorum kendine çeki düzen verıp kendine acımazsan eğer ilerde yatalak olursun dedı...daha 30 uma gelmedin bile
nolur bana bu konuda tecrubelerınızı yazın..
1. Algoloji bölümü ağrı tedavisi ile ilgilenen özel bölüm, oraya da bir gidip fikir almanızı tavsiye ederim.
2. Evi .ok götürse de temizlik yapmayın temizlikçi bulana kadar.
3. Geçmiş olsun.
2.maddeyi cıdden yapmak ısterdım :)
otuzuma gelmedım bıle benmde oyleselam hatunlar ben galiba ölüyorum öyle bi ağrı yok
Allah düşmanımın başına vermesin..benım gibi olan arkadaşlardan destek istiyorum.
bende fibromiyalji vardı..artı boyun düzleşmesi vardı..şimdi de belde fıtık...epidural anestezi ile doğum sonrası insanlık dısı ağrılar yasıyorum..o kadar canım yanıyor kı.hiç agrı kesici içmeyen ben her gun 2 kez en agır ağrıkesici alıyorum bana mısın demiyor ! eşime yanaşmıyorum belim boynum ağrıyor diye kaçıyorum ama buna ragmen ev işi yapıyorum.ben yapmasam evi b.k götürecek.temızlıkcı de bulamadım ne yazıkki...
doktor coco sen kaç yaşındasın da bu kadar hastalık cıktı sende dıyor...artıkkk hastalık hastası gibi görunucem dıye korkumdan ses cıkarmadan acımı yasıyorum.millet derdı de ınanmazdım ne pis bir ağrıymış.epidural sonrası böyle oldum.aman sakın ha olmayın..Allah belamı böyle veriyor...yatağımı değiştirmek ıstıyorum doktor marka vermedı nette de her kafadan bi ses yorumlar var...yatak önerisi arıyorum...
bu hafta da evıme yakın yüzme kursu arıyorum..doktorum kendine çeki düzen verıp kendine acımazsan eğer ilerde yatalak olursun dedı...daha 30 uma gelmedin bile
selam hatunlar ben galiba ölüyorum öyle bi ağrı yok
Çok geçmiş olsun.
Size Fizyoterapist olarak tavsiyede bulunmak isterim.
Fibromiyaljinin bu kadar şiddetli ağrı yapması genelde stres altindaysaniz olur.
Ki evin temizliğini sağlığınıza rağmen bu kadar dert etmeniz de bunu biraz doğruluyor.
Bazen antidepresan çözüm olabiliyor.
Bunun için bir doktorla görüşün. Yada öncesinde Melisa, papatya, anason çayı gibi bitkisel yöntemler de deneyebilirsiniz.
Boyun düzlesmesi ve fıtık bu denli ağrı yapmaz. Bunlara basetmenin en güzel yolu yüzme. Yani doğru bir karar vermissiniz. Bunun yanı sıra reformer pilates te çok güzel sonuç veriyor ancak bilen birisiyle yapılması lazım. Aksi halde daha kötüye de gidebilir.
Masaj yaptırıpta rahatlayabilirsiniz. Hatta belki düzenli bir şekilde bir spa merkezine giderseniz daha çok işe yarar.
Yaşınız henüz çok çok genç. İhmal etmeyin
Yatak konusunda malesef kişiye göre değişen bir şey. Kimisi sert yatakta rahat ediyor kimisi vücuda göre şekil alanlarda. Doktorun net bir şey söylemem sebebi de muhtemelen budur. Kimse size sunda rahat edersiniz garantisi veremez.
Bir de sağlıklı beslenmeye çalışın.
Bunu kilo için söylemiyorum. Bazı maddeler vucutta ağrıyı arttirir. Şeker gibi. Bunun için şeker hastası olmanız veya kilolu olmanız da gerekmez. Hayatınızda şeker ve unu çıkarmaya bakın. En azından vücut kimyaniz da düzelme olur.
Vede su içmeye özen gösterin. Vücutta su az olunca dokulardaki suyu çeker. Bel fıtığı dediğimiz şey omurgalar arasındaki sıvı dolu yastıkcikların bozulması. Bu su azalınca hava yastığı görevi yerine getirilmez, ağrınızı artar.
Fizik tedavi goruyor musun? O etki ediyor baya. Agri kesici cozum degil.
coco_cambo Gecmis olsun,
Okurken ic cektim resmen.
Boyun duzlesmesi son bir ayda hayatimi alt ust etti,bas donmesi-agri-basinc hissi var surekli.Beyne giden kan akisi azalabildigi icin bu tarz problemlere halsizlik,isteksizlik hatta depresyon bile eklenebiliyomus.
Kafami one egip iki dosya bile okuyamiyorum,boynun normal durusu c iken benim boyun l olmus :/
Agir kaldirmamak,bi seyi almak icin fazla uzanmamak,ortopedik yastik,sicak su torbasi ve enn onemlisi verilen hareketleri duzenli yapmak biraz da olsa rahatlatiyo.
Bana kaplica onermisti doktor ,size de onerdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?