- Konu Sahibi istiridyeyim_incimsin
-
ben deliside her ay baska marka bi test alirim. oteki testler kesin bozuktu falan derim. Her seferinde bayonun baska bi yerine koyarim testi sanki burasi ugurlu gelcek derim. kendimizi kandiriyoruz iste. olacaksa zaten haberimiz olacak bisekilde merak etmeyin.
Canım senin gibi bir delide benim:roflol:
ben deliside her ay baska marka bi test alirim. oteki testler kesin bozuktu falan derim. Her seferinde bayonun baska bi yerine koyarim testi sanki burasi ugurlu gelcek derim. kendimizi kandiriyoruz iste. olacaksa zaten haberimiz olacak bisekilde merak etmeyin.
Canım senin gibi bir delide benim:roflol:
saol yazdıkların için yarın adetime 2 gün kalıo, daha fazla bekleyemicektim zaten, sabah bi test alıp bütün duları okuduktan sonra uygulamaya koycam, bakalım negatif çıksa bile adetim gecikince tekrarlarım, o da olmazsa ne yapalım, bi daha ki aya aynı umutlarla devam :)))istersen test yapabilrsin çünkü beklemek çok zor en azından negatif bile çıksa o gün kafana takıp üzülüyosun olursa süpriz bişey sevinirsin adet gününde de kanamayı görsen bile o güne kötüye hazırlamış olduğun için kendini zaten çok etkilenmemiş olursun ben böle düşünüyorum benm ilk hamileliğimde adete 1 hafta varken test yapmıştım çok az bişey çıkmıştı ama ben inanmanıştım bu kadar erken olmaz die ama adet günümde yaptığımda çok belliydi ...geçen ayda yine adete 1 hafta varken yaptım test yine silikti ve aynı gün ikiside silik bi şekilde beliydi ama karnımda sancılar olduğu için testler bozuktur die düşündüm.ve adetde gördüm ama az oldum normalden kafama takıldığı için doktora gittim 1 haftalık araştırma sonucunda dış gebelik olduğu ortaya çıktı...neyse sana anlatmak istediğim ben 2 gebeliğide 1 hafta önceden gördüm testlerde...beklemek çok zorrr ben bekle demicem sanaaaaaa...hayırlısı ise çıkar de ve kafana takmama ya çalış bende olmuyoda olmuyo dedim dedim sonrada kötü bi durumla karşılaştım ama bu benim için ikinci bi sınav oldu... ilk bebişimide 5 aylık hamileyken kaybetmiştim..hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişim çok istiyoruz allah ellerimizi boş bırakmasın......çok yazdım okumaktan sıkılmazsın inşallah:))
benimde içim içimi yiyor zor duruyorum ya gerçi adetıme var ama göğüslerim acıyor bırde çok uyuyorum ya bakalım dayanabılcemmı?
istiridyecim günaydın. ne yaptın test yaptın mı. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. inşallah nisan açılışını yapıcaksın. peşinden seri halinde bizi sürükleyerek. dualarım bizimle. rabbim hepimizi sevindirsin. hepimiz bir bir anne, teyziş olalım. ben umutluyum. umarım umudumuz en kısa zamanda mutluluğa dönüşür.
kızlaaaaarrrrrr dün gece rüyamda test yapıodum ve çift çizgiyi görüodum.. Sabah öyle bi duyguyla uyandım ki adetime 2 gün vardı ama tamam dedim bu bi işaret ve kesinlikle testi almalıyım, öyle 1 hafta falan beklemeye tahammül edemezdim.. Testi aldım, dualarla ve hayırlısı diyerek yaptım, ikinci çizgiyi görür gibi oldum ilk baştan yok dedim ışık yanılsaması yada rüya baskın çıktı sanırım diye gözlerimi telaşla kırpıştırarak bakmaya devam ettim ve T bölgesindeki pembelik gülümser gibi bana bakıodu sanki, gözlerim yaşla doldu, banyoda olduğum yere diz çöktüm her yerim titriodu, kendimi hala çocuk gibi hissederken içimde bi canlıya can verdiğimi düşünmek, Allahım nası güzel bi duygu.. Gerçi yarın ilk işim tabikii kan testini de bir an önce yaptırmak olucak ama daha önce tek çizgileri çok gördüğüm için bu bana mucizeydi bugün..Sevgili kocam şehir dışında olduğu için ona bu haberi telfonda vermek durumunda kaldım ama bu bile güzeldi, konuşamadan bi süre ağladık tel.in bir ucunda o bir ucunda ben, "kan testi için bekle beni nolur beraber yaptıralım" dedi :)) ben 8 aydır özlemini çektiğim bu muhteşem şeye sahip oldum, temennim ve duam Allah bu güzel duyguyu tatmak isteyen bütün kader arkadaşlarıma da en kısa zamanda bunu yaşatması... Darısı sizlerin başına arkadaşlar.. Güzel haberlerinizi bekliorum...
kızlaaaaarrrrrr dün gece rüyamda test yapıodum ve çift çizgiyi görüodum.. Sabah öyle bi duyguyla uyandım ki adetime 2 gün vardı ama tamam dedim bu bi işaret ve kesinlikle testi almalıyım, öyle 1 hafta falan beklemeye tahammül edemezdim.. Testi aldım, dualarla ve hayırlısı diyerek yaptım, ikinci çizgiyi görür gibi oldum ilk baştan yok dedim ışık yanılsaması yada rüya baskın çıktı sanırım diye gözlerimi telaşla kırpıştırarak bakmaya devam ettim ve T bölgesindeki pembelik gülümser gibi bana bakıodu sanki, gözlerim yaşla doldu, banyoda olduğum yere diz çöktüm her yerim titriodu, kendimi hala çocuk gibi hissederken içimde bi canlıya can verdiğimi düşünmek, Allahım nası güzel bi duygu.. Gerçi yarın ilk işim tabikii kan testini de bir an önce yaptırmak olucak ama daha önce tek çizgileri çok gördüğüm için bu bana mucizeydi bugün..Sevgili kocam şehir dışında olduğu için ona bu haberi telfonda vermek durumunda kaldım ama bu bile güzeldi, konuşamadan bi süre ağladık tel.in bir ucunda o bir ucunda ben, "kan testi için bekle beni nolur beraber yaptıralım" dedi :)) ben 8 aydır özlemini çektiğim bu muhteşem şeye sahip oldum, temennim ve duam Allah bu güzel duyguyu tatmak isteyen bütün kader arkadaşlarıma da en kısa zamanda bunu yaşatması... Darısı sizlerin başına arkadaşlar.. Güzel haberlerinizi bekliorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?