- Konu Sahibi istiridyeyim_incimsin
-
arkadaslar benımde gunum26 sıydı osabah tast yaptım negatıf bugun oldu hala adet gormedım ne akıntım var nede adet olma belırtısı dun aksam yıne test yapmıstım oda negatıf napıyım ben sımdı kesın hamıle degılmıyımdır su lanet test yanlıs olamazmı bısey soyleyın nolur:roflol::roflol: kafamçokkarıştı
Evet Haklisiniz Galiba.. Beklemeliyim Az önce Nette Okudum .. Tibbi Bir Neden Yok Ise Adetinizin Geçmesini Bekleyin Diyor. Hamilelikler Anlaşilmadn Adet Kanamasi Ile Atiliyor Ya.. Genelde Mükemmel Olmadiği Gerekçesi Ile şimdi öğrenirsem Ve Sonlanirsa Adet Kanamasi Ile Düşük Yaptiğim Gerekçesi Ile Dr. Koşucam Psikolojim Bozulcak.. En Doğrusu Beklemek.... Haklisiniz Teşekkürler Hepinize ..
kızlar ben dayanamıycam yaa.... test yapmak istiyorum... ama negatif çıkcak... bu abuk ve subuk şekilde kendimde belirti aramam beni öldürcek.... göğüslerde hala bişey yok yaaaaaaaa( ateşim sabitlendi 4 gündür 36.7...... nolcak benim halim ? normal bi test yapsam mmı evde acaba ne dersiniz? adete 5 gün var aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?