kızlaaaaarrrrrr dün gece rüyamda test yapıodum ve çift çizgiyi görüodum.. Sabah öyle bi duyguyla uyandım ki adetime 2 gün vardı ama tamam dedim bu bi işaret ve kesinlikle testi almalıyım, öyle 1 hafta falan beklemeye tahammül edemezdim.. Testi aldım, dualarla ve hayırlısı diyerek yaptım, ikinci çizgiyi görür gibi oldum ilk baştan yok dedim ışık yanılsaması yada rüya baskın çıktı sanırım diye gözlerimi telaşla kırpıştırarak bakmaya devam ettim ve T bölgesindeki pembelik gülümser gibi bana bakıodu sanki, gözlerim yaşla doldu, banyoda olduğum yere diz çöktüm her yerim titriodu, kendimi hala çocuk gibi hissederken içimde bi canlıya can verdiğimi düşünmek, Allahım nası güzel bi duygu.. Gerçi yarın ilk işim tabikii kan testini de bir an önce yaptırmak olucak ama daha önce tek çizgileri çok gördüğüm için bu bana mucizeydi bugün..Sevgili kocam şehir dışında olduğu için ona bu haberi telfonda vermek durumunda kaldım ama bu bile güzeldi, konuşamadan bi süre ağladık tel.in bir ucunda o bir ucunda ben, "kan testi için bekle beni nolur beraber yaptıralım" dedi :)) ben 8 aydır özlemini çektiğim bu muhteşem şeye sahip oldum, temennim ve duam Allah bu güzel duyguyu tatmak isteyen bütün kader arkadaşlarıma da en kısa zamanda bunu yaşatması... Darısı sizlerin başına arkadaşlar.. Güzel haberlerinizi bekliorum...