- 12 Ağustos 2016
- 238
- 98
- 18
- 28
- Konu Sahibi uhappygirl
Merhaba arkadaşlar. Nerden başlayim anlatmaya kafam çok karışık. Var mı benim gibi olan Ben üniversiteye gidiyorum son sınıfım. Eskiden gayet mantıklı, tutarlı bi insandım ama üniversiteye geldikten sonra resmen kafayı yedim her şeyi kendime dert ediyorum kendimi sınırlayamıyorum. İnsanların söylediği sözlere çok takıyorum kafamda sürekli tekrar ediyorum o cümleleri ve biri benim canımı sıkınca ondan intikam almak istiyorum. Kafamda intikam alınacaklar listesi kurdum yavaş yavaş uyguluyordum ama artık yoruldum. Kimseye zarar vermek değil amacım ama içimde beni sürekli rahatsız eden bi ses var. Ders çalışırken bi anda bilmem kim sana 6 ay önce bir şey demişti yanına kâr mı kalacak diyor. Sinirimden bi ara dersi bırakıp oturdum ağladım. Hemen kendi kendime düşünmeye başlıyorum ve bi plan oluşturuyorum ama ne yaparsam yapim içim rahatlamıyor. Aklınıza gelip gelmeyecek her şeyi takıyorum sadece şimdi 1.sınıftaki konuları unuttum. 4 senelik bir ilişkim var sağ olsun sevgilim çok destek oluyor bana bu konuda sürekli psikolog gibi konuşuyor benimle o an düzeliyorum 3 gün sonra yine aynı. Bi ara sevgilime de takmıştım sürekli eski konuları açıyordum en son baktım çok kötü oldu ağlıyor benim bu deliliklerim yüzünden dedim böyle olmayacak en iyisi bi doktora gidim. İlaç kullandım birkaç ay sonra kendi kendime düzeldiğimi düşünüp bıraktım bi süre çok iyiydim sonra bi an da tekrar başladı. İlaç kullandığım zaman da bana söylenen ama ilaç etkisiyle cevap vermediğim şeyler geldi aklıma tekrar düşüne düşüne yedim kafayı. Kendimi durdurmak istiyorum hatta kimseden intikam almıyorum artık bıraktım bu durumu. Ama düşüncelerimi kontrol edemiyorum yine de. Eskiden rahatsız olmazdım bu durumdan ama artık dayanamıyorum bıktım kendimden başıma ağrılar giriyor. Şu an âdet düzensizliğim olduğu için Doğum kontrol ilacı kullanıyorum doktora gitsem o da ilaç verecek ikisi aynı anda olur mu ki ? Bi de küçük bir şehirde okuyorum sadece devlet hastanesine gidebilirim başka hastane yok. Özel bi hastane var ama orada da bölüm yok. Devlette çok sıkıntılı oluyor küçücük şehir ama ulaşım tuhaf bir şekilde zor ve kış geldi bu soğukta gitmek istemiyorum doktora. Ben sadece oturup kpss çalışmak istiyorum ne yapacam bilmiyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın