dayanamiyorum test almaya gidiyommm

evet kızlar özellikle bizim gibi gebe kalmak için uğraşanlar gebelikte çok dikkat etmeli.Her ay önemli tabiki ama ilk 3 ay hiç hareket etmeyelim olursak )

simdi gec oldu artik yarin yap sonucu hemen yaz.bence hamilesin icimden oyle geciyo bakalim hayirlisi

oyle zaten ben bi hamile kalsam 9 ay yatacam okadar beklemisim tehlikeye atmam insallah olsunda gerisi kolay

darkinlife hapsirma dedinde ben bu ay yaptigim mikroda valla hep hapsiriyordum.internette falan okuyorum hapsirina oksurunce dusermis diye belkide ondan olmadi diyorum

darkinlife hapsirma dedinde ben bu ay yaptigim mikroda valla hep hapsiriyordum.internette falan okuyorum hapsirina oksurunce dusermis diye belkide ondan olmadi diyorum

Olabilir cidden ben hala aşılama bitti tutmadı ama ağır bişey kaldırırken rahatsız oluyorum.O dönemde kaldırmamaya şartlanmışım ya :))

bende geçen ay aşılama yaptırdım ben aşılamadan 2 gün sonra hemen test yaptırmaya başladım hergün test yaptırdım adet günümden 1 gün önce bile var çıktı dr aradım var o zaman dedi daha sonra adetim geçince yine yaptırdım maalesef çıkmadı pregnly ignesinin etkisi adete 1 gün kala veya adet günün vucuttan atılıyor benim hep pozitif çıkmıştı pregnly ignesinin içinde bhcg yani gebelik hormonu olduğundan dolayı hep öyle çıktı ben hergün kan testi yaptırdım. Adetime 1 gün kala idrar yaptım yok çıktı kan yaptırdım var çıktı o yüzden inanma adet olucagın gün adet olmazsan o gün yaptır kan testi o da idrarda çıkmıyor. Moralini bozma gönlünü ferah tut...

Of Ya Moralim Bozuldu Ama Daha Adetime Var 5 Gun Falan Selvihancigim Acayip Canim Sikildi Yaaaa

canımcım bence sizin hesaplarınızda bi yanlışlıklar ben anlamadım, bi kere idrar testi adet tarihini en az beşgün geçince doğru sonuç verir, kan testine gelince doktor evet ondörtgün sonra belli olur diyo ama bu ondörtgün de adetini yine enaz ikigün falan geçtikten sonra doluyo, yani her halükarda adetin geçmesi lazım senin daha günün bile gelmemiş beş gün var diyosun, bu durumda değil idrarda kanda bile çıkmazki bukadar panik yapma, sabırlı ve sakin ol, adet gününün gelmeden de test mest yapma bence şimdiden moralini niye bozuyosun yahu, merak moral bozukluğundan iyidir. İnşallah hayırlısıyla tutmuştur bekle azıcık.

inşallah tutmuştur ama yaw bende çok sabırsızım inşallah böyle şeylere gerek kalmadan bebişime kavuşurum inşallah sizlerde bebişlerizine bir an önce kavuşursunuz kızlar yumurcaklara bakın daha gelmeden bize neler yapıyorlar:)

yekdenem sana öncelikle sunu söylemek istiyorum sonuc ne olursa olsun kendini üzme bu sefer olmaz birdahaki sefere olur yeterki isteyelim
ikincisi testi cok erken yapmissin 10 uncu günde kan testinde bile cok zor belli oluyor evde ypilan testlerin dogru sonuc vermesi icin adetinin gecmesini bekle
insallah hamilesindir üzme kendini olurmu canim a.s.

ah benim canlarim cevaplariniz icin cok tsk guzellerim benimmmm yaa ben yigenlerimi bile 2 hafta gormesem aklimdan cikmiyorlar cocuklaricokkkkkkk seviyorummmmmmmm RABBIM hepimize versin canlarim benimmmmmmmm

Aşılamadan sonra verir.ama yinede 14. gün daha kesin olur.Çünkü tututnması bi 10 gün kadar ancak sürüyor.Tam tututnur o zaman yaptırınca çıkmayabilir.Bebek tutununca gebelik hormonu salgılamaya başlıyormuş, ondan sonra kanda belli oluyormuş.

ya aşılama olayı hakkında tam olarak bilgim yok aslında benim* normal olarak oldu* ama meraktan ölüyorum bu ayın 5 de adet olmam gerekiyor ama ben adet olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…