dayanamiyorum test almaya gidiyommm

nazli melekcim guzelim ama doktor 14 gun sonra belli olur demisti ya sasirdim kaldim ya adetime tahminen 6 gun var bilmiyorum ya

Canım 14. gün kan tahlilinde belli olur sen idrar dediğinden eminmisin doktorun?
Hemen yarın kan yaptır bence, imkanın varsa daha fazla beklemene gerek yok.

kızlar bende aşılama yaptırdım adetımı bekledım4 gun geçtı idrar testi yaptırdım negatif çıktı.....
1 hafta daha bekledım hastalanmadım kan testi yaptırmaya gıttım %100 gebesın dedıler kımınınkınde idrarde çıkmıyo benımkınde çıkmadı bence hemen umutsuzluga kapılmayın

yekdenem benimkini sorarsan ben asilamada senin gibi erken test bi cok defa yaptim hep negatifti .ama bu ay mikro yapinca evde test yaptim positif cikti.tabi tup yapanlarda hep positif cikiyormus hormonlar yuzunden.daha sonra kan testi yaptim beha degerlerim positif 15 cikti kesin hamileyim dedim doktorumu aradim sayinin cok zayif oldugunu soyledi iki gun sonra test yaptim bu seferde positif 24 tekrar iki gun sonra test yaptim bu sefer negatif.canim duygularimi anlatamam kendimi hamileyim psikolojisine cok alistirmistim ama olmadi.senin bence cok sansin var .cunku genellikle ben asilamayi yapinca test gununden once hastalaniyordum ama genede test yapiyordum.insallah olur canim

evet canım ya inşallah
o gunlerde gelecek sız sevınırken bızde sevınecegız

Bencede Ya Idrarda Cikmazki Ben Gene Kan Testi Yaptiriyim Dimi Kizlarrrrrrrrr Yoksa Adetimin Gelmesinimi Bekliyim Kafayi Yicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Yardim Ya Ne Olur Acayip Psikolojim Bozuldu Benim Yaaaaaaa

eh yolunda dıyelım hergun 1 posta kusuyorum gaz sancım olduruyo benı hap desen mıde bulandırıcı gordum bebısımı minnacık bişey bana neler yapıyo bı bılsen

simdide dogmasini bekliyorsun.allah saglikli hayirli bir evlat nasip eder insallah onemli olan bu

Bencede Ya Idrarda Cikmazki Ben Gene Kan Testi Yaptiriyim Dimi Kizlarrrrrrrrr Yoksa Adetimin Gelmesinimi Bekliyim Kafayi Yicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Yardim Ya Ne Olur Acayip Psikolojim Bozuldu Benim Yaaaaaaa

Kan testi yaptır sonuç neyse biran önce öğren ona göre yola devam edersiniz benceeeeee...........

Yekdenem canım hepimiz senin gibi sabırsızız

sabretmek gerçekten zorr

İdrarda gebelik adet tarihini 10 gün keçince kesin çıkar

senin daha 5 günün varmış bence hemen moralini bozma canım, olucak inşallah

yekdenem kafayi yiyecegine git kan testi yap.daha gunun degil tam ama bisey olmaz bakarsin belki pozitif.negatif olsa bile hastalanmazsan bi kacgun sonra tekrar yaparsin .bak bende cok meraklandim.yarin hemen yap hatta mumkunse bugun

kizlar bugun nasil yaptiriyim aksam oldu yarin gidiyim bari kanda kesin belli olur oyleyse canlarim hafsacigim seninde gozun aydin benimde bebegim 3 ayliga yakindia ma kaybettimmmm 2 bucuk sene gecti ardan ama daha unutamadim ya cok kotu zaten hamileligin ilk 3 ayi cok zorr ahhh ahhhhh yaram desindi geneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…