- 23 Kasım 2014
- 98
- 60
bunlari dusunerek kendine eziyet etme yok yere..Daha iyi ol inşallah .. öyle canım aynen de öyle ama benim yok hasta olduğumda dr a götürdü yok beni yorgun olsa bile saat kac olursa olsun okuldan alırdı yok bana prensesim derdim vs diye sadece iyi yönleri geliyr oysa o kadar o süreçte yaptığı gelmiyr.Cui Bono
Belki yine mi ayni sey diyeceksiniz ama cok buyuj bir sorunum var eski nisanlimi UNUTAMAMAK su an bunlari bile aglayarak yaziyorum benim icin ilkti nisanlaninca tamam ya demistim bana onca sey yapti anneme saygisizlik dahi yapti ama aklimdan iyi anilar cikmiyrum cok bunaliyrum ruh gibiyim beni onca uzmesine ragmen keske bunlari yapmasaydi da ayrilmak zorunda kalmasaydik diyrum cok mutsuzum nolur uzerinden bir ay gecti ben daha kotu oluyrum nolur bana akil verinn nolur o kadar ihtiyacik var her yerde anilar var birakmiyor beynimi gitmiyorlsr nolur bana bir yardim edin ben bu durumdan nadil cikayim....
anladim canım uzun süren ilişkinin ardından henüüz yeni ayrılık.zamana bırakıcaksın bir şekilde unutmaya güç veriyor rabbim.benimde 2 ay olcak komple biteli aklıma geliyor sürekli ama eskisi kadar değil özledim mi? bazı zamanlar evet..İki senr birlikteydik nisanlilik dahil. Bir aydir ayriyiz canim
anladim canım uzun süren ilişkinin ardından henüüz yeni ayrılık.zamana bırakıcaksın bir şekilde unutmaya güç veriyor rabbim.benimde 2 ay olcak komple biteli aklıma geliyor sürekli ama eskisi kadar değil özledim mi? bazı zamanlar evet..
Surekli sana yaptigi kotulukleri dusun seni ne kadar uzdugunu dusun yani hic kimse senin hayatindan onemli değilki kimseyi bu kadar umursamaya gerek yok hayatim tabi bunlari burdan yazmak cok kolay senide anliyorum ama zamanla olucak bisey bazi arkadaslar yeni birini bul oyala kendini tarzinda seyler yazmis bana kalrsa sakin oyle bisey yapma suan senin uzuldugun gibi bi baskasinin uzulmesini istemezsin heralde? Kendini avutmayi bilmen gerekiyor..
inşallah tek ihtiyaç sabır ve zaman..Allah raxi olsun ccsnim ben bos bs duruyrum ya birazda ondan galiba insallah sende atlatirsin
Bazen size üzüntü veren olaylar sizin hayrinizadir Belki karsiniza daha güzel kismetler cikacak buda vesilesidir.o yüzden skmayin caninizi....
Çok daha kötü durumlar yaşayan insanlar bile hayata sıkı sıkı sarılıyor, bırak gidenin ardından yas tutmayı, kurtulduğuna şükret! Böyle zayıf bir kişilikle hayatın boyunca ezilip, birileri tarafından kötü muamelelere maruz kalırsın.
Gençsin, sağlıklısın, kendine yeni hobiler edin, zamanla unutursun ve karşına çok daha iyisi çıkar emin ol. Kişiliksiz bir insan için hayatından vazgeçmeye değer mi?
Biten her sey aci verir durum bundan. Ailenize saygisizlik yapmis birini istemezsiniz değil mi?
Ayrica bu sizin beyninizin bir oyunu. Insanin aklina hep guzel seyler gelir byle zamanlarda bir de egonuz zedelenmistir yazdiginiz halde size donmedigi icin. Bunu hakareet olarak soylemiyorum yanlış anlamayin ama her insanda vardir ego ve birakmak bu yüzden daha kolay gelir birakilmaktansa. Vazgeçmek daha kolaydir vazgecilmektense.
Cok kisa sure yazistgm bi cocukla gorusmustuk ayak ustu oyle..sonra bana msj atti elektirik alamadm diye ben resmen karalar bağladım canim yandi birden adam gozumde degerli oldu.sonra dedm ne yapiyorm kendime ki biz sevgili bile değildik kendime geldim yoluma devam ettim adam bakti unuttum onu mesaj atmaya basladi aslinda ben begenmistim diye:) yalan tabi onunda egosu yaralandi unutuldugunu hissedince. Her neyse o an gozumden oyle bi düştü ki.ben nasl uzuldm diye kendime kizarim hala ama insaniz zaaflarmz var egom yaralanmis demek smdi daha acik bi seklde gorebiliyorim bunu sende bu seklde düşün kesinlikle aliskanliktir ayrica
sen asıl, o eski nişanlınla evlenseydin ölmek isteyecektin ,haberin yok.
verilmiş sadakan varmış, yiyecektin sopayı, hergün aşağılanma, kurtulduğuna şükretmiyorsunda hergün buraya konu açıyorsun.
Daha çok yeni ayrılığınız, şu an çok üzgün olman normal ama ölmek nerden çıktı allah aşkına? Hayatta aşk acısından çok daha büyük acılar var bunu sakın unutma. Yapma böyle canım, kendine biraz zaman ver. Hepimiz sevgililerimizden ayrıldığımızda üzüldük ama zaman herşeyin ilacı inan bana. Bir süre sonra hafifleyecek.
Canim benim ya yeter artik yapma sunu gercekten.
Sana bi is lazim.
Kendime verdigim yetkiye dayanarak seni suandan itibaren evin temizliginden sorumlu tutuyorum.
O evde zerre kadar toz kalmiycak.
Yarin ise basliyosun!! o kadr!