dayanamiyorum olmek istiyorum

Çok daha kötü durumlar yaşayan insanlar bile hayata sıkı sıkı sarılıyor, bırak gidenin ardından yas tutmayı, kurtulduğuna şükret! Böyle zayıf bir kişilikle hayatın boyunca ezilip, birileri tarafından kötü muamelelere maruz kalırsın.

Gençsin, sağlıklısın, kendine yeni hobiler edin, zamanla unutursun ve karşına çok daha iyisi çıkar emin ol. Kişiliksiz bir insan için hayatından vazgeçmeye değer mi?

bunlari dusunerek kendine eziyet etme yok yere..
eski esimin artilarini saysam, niye ayrildin dersin.. ama bazi seyler var ki, cok seyi silip atiyor.. ailene deger vermeyen, saygi duymayan, seni saymayan/onemsemeyen, bencil ve kustah bi adam icin uzulecek kadar onemsiz mi senin hayatin, kalbin?
veya vaktin cok mu ki ona heba ediyosun.. yapma..

insanlar hastane koselerinde sifa arasin,minicik hasta bedenler hayata tutunmaya calissin,bir adam yuzunden olmek istiyorum diyin siz..olcak sey mi bu? kendinize gelin oncelikle,olmadiysa vardir bi hayir elbet..
ilerde iyi ki olmamis dersiniz...

Surekli sana yaptigi kotulukleri dusun seni ne kadar uzdugunu dusun yani hic kimse senin hayatindan onemli değilki kimseyi bu kadar umursamaya gerek yok hayatim tabi bunlari burdan yazmak cok kolay senide anliyorum ama zamanla olucak bisey bazi arkadaslar yeni birini bul oyala kendini tarzinda seyler yazmis bana kalrsa sakin oyle bisey yapma suan senin uzuldugun gibi bi baskasinin uzulmesini istemezsin heralde? Kendini avutmayi bilmen gerekiyor..

İki senr birlikteydik nisanlilik dahil. Bir aydir ayriyiz canim
anladim canım uzun süren ilişkinin ardından henüüz yeni ayrılık.zamana bırakıcaksın bir şekilde unutmaya güç veriyor rabbim.benimde 2 ay olcak komple biteli aklıma geliyor sürekli ama eskisi kadar değil özledim mi? bazı zamanlar evet..

Allah raxi olsun ccsnim ben bos bs duruyrum ya birazda ondan galiba insallah sende atlatirsin

Yok canim asla istemem kimsenin uzulmesini. Haklisin avutmaliyim kendimi

Ölmek... Derdi olan herkes ölse kimse kalmazdı herhalde. Sadece sabır dileyin,dua edin. Sizi ve ailenizi üzüyormuş da.Neden hala bu sevgi?

Biten her sey aci verir durum bundan. Ailenize saygisizlik yapmis birini istemezsiniz değil mi?
Ayrica bu sizin beyninizin bir oyunu. Insanin aklina hep guzel seyler gelir byle zamanlarda bir de egonuz zedelenmistir yazdiginiz halde size donmedigi icin. Bunu hakareet olarak soylemiyorum yanlış anlamayin ama her insanda vardir ego ve birakmak bu yüzden daha kolay gelir birakilmaktansa. Vazgeçmek daha kolaydir vazgecilmektense.
Cok kisa sure yazistgm bi cocukla gorusmustuk ayak ustu oyle..sonra bana msj atti elektirik alamadm diye ben resmen karalar bağladım canim yandi birden adam gozumde degerli oldu.sonra dedm ne yapiyorm kendime ki biz sevgili bile değildik kendime geldim yoluma devam ettim adam bakti unuttum onu mesaj atmaya basladi aslinda ben begenmistim diye:) yalan tabi onunda egosu yaralandi unutuldugunu hissedince. Her neyse o an gozumden oyle bi düştü ki.ben nasl uzuldm diye kendime kizarim hala ama insaniz zaaflarmz var egom yaralanmis demek smdi daha acik bi seklde gorebiliyorim bunu sende bu seklde düşün kesinlikle aliskanliktir ayrica

Haklisiniz sadece biraz olsun guclu durmam laxim biliyrum bana bunlari yapti diyrum ama bana yaptigi bir iyi davranis gozumde dunya kadar buyup sanki hep oyle davranmis gibi aklim oyun icindr

sen asıl, o eski nişanlınla evlenseydin ölmek isteyecektin ,haberin yok.
verilmiş sadakan varmış, yiyecektin sopayı, hergün aşağılanma, kurtulduğuna şükretmiyorsunda hergün buraya konu açıyorsun.

Evet kolay rahat unuttu hatta onun icjn daha iy olmus gibi davrandi buda benu cok sinir etti bu kadarikmiydi o iki sene meger yalanmis keske boyle olmasaydi dedjm

sen asıl, o eski nişanlınla evlenseydin ölmek isteyecektin ,haberin yok.
verilmiş sadakan varmış, yiyecektin sopayı, hergün aşağılanma, kurtulduğuna şükretmiyorsunda hergün buraya konu açıyorsun.

Agzina saglik nede guzel demissin

Daha çok yeni ayrılığınız, şu an çok üzgün olman normal ama ölmek nerden çıktı allah aşkına? Hayatta aşk acısından çok daha büyük acılar var bunu sakın unutma. Yapma böyle canım, kendine biraz zaman ver. Hepimiz sevgililerimizden ayrıldığımızda üzüldük ama zaman herşeyin ilacı inan bana. Bir süre sonra hafifleyecek.

Canim benim ya yeter artik yapma sunu gercekten.
Sana bi is lazim.
Kendime verdigim yetkiye dayanarak seni suandan itibaren evin temizliginden sorumlu tutuyorum.
O evde zerre kadar toz kalmiycak.
Yarin ise basliyosun!! o kadr!

Haklisin canim elbet oyle ama psikolojik olarak sanirim agir bir donemdeyim insallah atlatiriim

Canim benim ya yeter artik yapma sunu gercekten.
Sana bi is lazim.
Kendime verdigim yetkiye dayanarak seni suandan itibaren evin temizliginden sorumlu tutuyorum.
O evde zerre kadar toz kalmiycak.
Yarin ise basliyosun!! o kadr!

Sen yeterki iste kuzum emrin basim ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…